Voor welke bloem ga jij ?


De bijhorende uitleg
Klaproos: ik wil me losmaken!
Als je voor deze bloem hebt gekozen is de boodschap vrij duidelijk. Papavers zijn altijd geassocieerd met vrijheid en de brandende behoefte om los te komen van materiƫle banden en problemen. Bovendien groeien klaprozen overal, je moet onthouden dat zolang je het vertrouwen in jezelf draagt, je alles kunt bereiken en zelfs de moeilijkste omstandigheden kunt overleven.
Het is duidelijk dat er iets is dat je al heel lang dwars zit. Het is misschien niet duidelijk wat het precies is, maar je dorst naar vrijheid en ervaart nieuwe mogelijkheden. Wat je je hele leven hebt opgebouwd, zou geen last moeten zijn, maar een hulpmiddel om je gelukkig en gezegend te voelen.
°°°°°
Iris: Ik wil duidelijk spreken.
Dit is de bloem die eigenlijk Iris vertegenwoordigt, een mindere godin die net als Hermes (Mercurius) ook in verband is gebracht met communicatie, transport en geheime berichten van hekserij. Wat deze bloem je probeert te vertellen, is dat je altijd je mening en, belangrijker nog, je hart moet uitspreken.
Leugens vergiftigen je aura en je ziel. Daarom moet je je afstemmen op je hart en je ware essentie en je woorden niet verhullen. Leuk gevonden worden maakt je niet per se gelukkig. Maar trouw blijven aan jezelf zal dat wel!
°°°°
Narcis: Ik wil opnieuw beginnen!
Deze bloem dankt zijn naam aan een zeer knappe man die echt verliefd op zichzelf is. Vandaar dat deze bloem de brandende behoefte belichaamt om de moeilijkheden die men kan tegenkomen te overwinnen en een nieuwe, betere versie van zichzelf te beginnen. Net als Narcissus, moet je je concentreren op wat je zo geweldig maakt, en deze geweldige eigenschappen koesteren, terwijl je afschaft wat je naar beneden kan halen.
Het is erg belangrijk om jezelf en je dromen weer bij elkaar te brengen en grotere doelen na te streven. Luister je? Moeder natuur wil je vertellen hoe geweldig je bent. Geloof het! Opnieuw beginnen!
°°°°°°°
Anjer: Ik wil het hartzeer uitbannen!
Iedereen heeft pijn. Ook heeft iedereen donkere momenten en ervaart pijn en verlies. Dit mag ons echter nooit het gevoel geven dat we slaven zijn van de pijn en het verleden. Je draagt deze last al heel lang en daarom is het nu de tijd om deze duisternis te verbannen en jezelf open te stellen voor de eindeloze mogelijkheden van deze wereld.
Anjer is een symbool van de pijn die tijd is om los te laten. Moeder natuur wil je eraan herinneren dat liefde overal om je heen is en geluk en op je wacht zolang je klaar bent om deze waarheid te zien. Grote Godin wacht op je om de eerste stap te zetten. Magische krachten zullen je ondersteunen!
°°°°°°°
Magnolia: Ik wil mijn magie uiten!
Vele jaren zijn er magische krachten in je gegroeid die proberen een manier te vinden om zichzelf uit te drukken. Moeder natuur probeert je te vertellen dat je alleen maar hoeft te luisteren naar je hart, je af te stemmen op deze krachten en ze uit te drukken naar jezelf en de Kosmos.
Wees niet bang voor deze krachten, wees niet bang voor jezelf. Je bent een wijs onsterfelijk wezen, dat de goddelijke vonk bevat. Erken dit en spreek een krachtige kracht-ontwakingsspreuk uit.
°°°°°
Tulp: Ik wil mijn liefde uiten!
Dit is de bloem die moeder natuur heeft gemaakt om liefde en passie uit te drukken. Als je voor deze bloem hebt gekozen, betekent dit dat je hart vol brandende liefde en lust is die uitgedrukt moet worden. Wat je echter eerst moet doen, is deze liefde voor jezelf uiten.
Door van jezelf te houden en je grootste en belangrijkste kwaliteiten te erkennen, open je een Magisch portaal naar het universum en tover je goddelijke en magische energieƫn naar je toe. Je kunt ook beginnen met het uiten van je liefde voor de natuur in nova-wezens om je heen, omdat deze handeling de stroom van liefde in je leven zal manifesteren.
°°°°
Lavendel: Ik wil Vrede stichten!
Deze bloem belichaamt de krachten van de natuur die rust en kalmte kunnen brengen. De essentie ervan wordt al lang door heksen en alchemisten gebruikt om vrede en een heldere geest te bevorderen. Daarom zit je geest waarschijnlijk vol verontrustende gedachten die moeten worden verbannen.
Wat u echter eerst moet doen, is omarmen en erkennen wat u werkelijk dwarszit. Daarmee zet je de eerste stap naar je geluk. Je kunt dit gevecht niet winnen tenzij je weet tegen wie je vecht. En waar we al snel tegen vechten, zijn onszelf. Dus, omarm deze duistere delen van jezelf en doe een verbintenis om vooruit te gaan en je lot te veranderen!
°°°°°
Meiklokje: ik wil me weer kind voelen!
Als je deze bloem hebt gekozen, probeert de Godin Flora je er waarschijnlijk aan te herinneren dat je een groot, goed en puur bent. Misschien heb je ervoor gekozen om je te concentreren op materiƫle behoeften en problemen met de notities helpen je gemakkelijk in contact te komen met je innerlijke kind.
Kinderen zien niet snel grenzen en beperkingen. Wat er dus aan jou ontbreekt, is het gevoel dat alles en alles mogelijk is zolang je het wilt. Omarm de eindeloze mogelijkheden van de wereld.
°°°°°
Orchideeƫn: ik wil mijn verlangens manifesteren!
Het is duidelijk dat er in het verleden veel teleurstellingen zijn geweest over wat je in het leven naar je toe wilt trekken. Daarom kunt u het vertrouwen in u verliezen. Orchideeƫn belichamen vruchtbaarheid en materiƫle manifestatie. Dus als je voor deze bloem hebt gekozen, betekent dit dat er nog steeds een groot potentieel in je zit om deze kwaliteiten na te streven.
Allereerst moet je mediteren op wat je al hebt bereikt en je bestemming visualiseren alsof er geen grenzen en beperkingen zijn. Visualiseer dan dat de orchidee bloeit als je geboorte geeft aan je verlangens. Herhaal deze visualisatie dagelijks voor een hele maancirkel. Godin Flora zal je helemaal helpen.
°°°°°
Pioen: Ik wil een welvarend leven!
Als je erover nadenkt, is dit waarschijnlijk iets dat veel mensen wensen. Maar u lijkt dit duidelijk meer nodig te hebben dan andere mensen, alsof uw geluk afhangt van een gelukkig huwelijk en materiƫle overvloed. Moeder Natuur is hier om je te vertellen dat je ze niet nodig hebt.
Geluk, liefde en overvloed zijn al in je omdat je een kind van moeder natuur bent en je hebt ze bij je geboorte geƫrfd! Je bent goddelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is deze verlangens manifesteren zonder schaamte of spijt. Het is tenslotte jouw geboorte. Dat is wat Godin Flora je wil vertellen!
Bron: energie health

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final