Tien van bekers


Tien van bekers

Het gelukkige paar zit op een ontluikende tak van een kersenbloesemboom en kijkt hoe hun jongen comfortabel in hun nest rusten. De setting is er een van rust en tevredenheid. Het paar heeft hun dromen waargemaakt, aangezien elke nieuwe dag een gevoel van liefde en vervulling met zich meebrengt. De Tien van Bekers staat voor een tijd van uiterste vreugde. Een andere boodschap van deze kaart kan ook zijn dat er een romantische relatie aan het ontstaan ​​is, een die zou kunnen resulteren in een levenslange liefdesrelatie. Neem even de tijd om je te koesteren in de positieve energie die de Ten of Cups biedt - het geluk zal binnenkort je huis binnenkomen.

Met enorm veel trots keken de twee kraaien uit in de weelderige tuin die ze hadden aangelegd. ze creƫerden een toevluchtsoord voor hun gemeenschap dat generaties lang zou duren. Degenen die het geluk hadden de tuin hun thuis te noemen, genoten van een gemakkelijk leven. Er waren genoeg middelen voor iedereen om te delen en hun kinderen behoorden tot de gelukkigste in het graafschap. Warme dagen leidden tot middagregens die de tuin voedden. Na de bui verscheen er een regenboog boven hun hoofd alsof ze de wereld wilde vertellen dat hun plek een speciale plek was.

The Ten of Cups brengt gevoelens van geluk en tevredenheid met je leven met zich mee. U betreedt een tijd waarin uw leven harmonieus verloopt en u daardoor het euforische gevoel van volledige gelukzaligheid kunt ervaren. Je bent in de perfecte staat om de vreugde te verspreiden door anderen in plannen of projecten te betrekken, omdat je zult merken dat teamwerk je positie zal versterken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final