Drie van toverstokken


 Drie van toverstokken


De kraai, verlangend naar een nieuw avontuur, kijkt over een uitgestrekt water in de verte waar hij een nieuw land ziet om te verkennen. Hij is klaar om verder te gaan dan het vertrouwde comfort van thuis en op zoek te gaan naar nieuwe ondernemingen en ervaringen. The Three of Wands suggereert dat je op zoek gaat naar een nieuw begin of een nieuwe kans in je leven, of je nu naar het buitenland reist, een nieuw project start of weer naar school gaat. Deze kaart brengt de boodschap over dat het nu de tijd is om je dromen na te jagen, aangezien ze belangrijk kunnen zijn en zo uitgestrekt als een oceaan. Ga vooruit met vertrouwen, je zult de overkant halen.

De kraai stond op een vervallen, verlaten kade die ooit als een vaste bron van voedsel diende. Terwijl hij in het geluid staarde, duwde de wind de wolken weg en onthulde in de verte een eiland - een eiland dat de vogel nog nooit eerder had opgemerkt. Een heldere, schitterende ster brandde door de ochtendhemel en stuurde tintelende gevoelens van hoop langs de veren van de kraai. Er ontbrandde een vonk van nieuwsgierigheid in de vogel toen hij zich een beter leven voorstelde en de mogelijkheden die het onontdekte land beloofde. Met elk moment werd de kraai opgewondener, en hoewel hij berekende dat de lange en moeizame tocht over het woelige water niet snel zou zijn, begon hij aan een nieuw avontuur, gevoed door moed en optimisme.

Er is verandering aan de horizon. Dit is niet het moment om kortzichtig te zijn; overweeg in plaats daarvan de gevolgen van uw acties op de lange termijn voordat u verdergaat. Wanneer u duidelijk wordt over uw doel en wat u wilt bereiken, vergroot u niet alleen uw kans op succes, maar zult u ook ontdekken dat er een duidelijk pad naar de overwinning zal verschijnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final