Drie van toverstaf


Drie van toverstaf

De kraai, verlangend naar een nieuw avontuur, kijkt over een uitgestrekte watermassa in de verte waar hij een nieuw land ziet om te verkennen. Hij is klaar om verder te gaan dan het vertrouwde comfort van thuis om nieuwe ondernemingen en ervaringen te zoeken. The Three of Wands stelt voor om op zoek te gaan naar een nieuw begin of een nieuwe kans in je leven, of het nu gaat om reizen naar het buitenland, het starten van een nieuw project of terug naar school gaan. Deze kaart brengt de boodschap dat het nu de tijd is om je dromen na te jagen, aangezien ze veelbetekenend kunnen zijn en zo uitgestrekt als een oceaan - ga voorwaarts met vertrouwen, je zult de overkant halen.

De kraai stond op een vervallen, verlaten steiger die ooit diende als vaste voedselbron. Terwijl hij in het geluid staarde, duwde de wind de wolken weg en onthulde een eiland in de verte - een eiland dat de vogel nooit eerder had opgemerkt. Een heldere, briljante ster brandde door de ochtendhemel en stuurde tintelende gevoelens van hoop door de kraaienveren. Een vonk van nieuwsgierigheid ontstak in de vogel toen hij een beter leven voor ogen had en het potentieel dat het onontdekte land beloofde. Met elk moment werd de kraai opgewondener, en hoewel hij berekende dat de lange en moeizame reis over het woelige water niet snel zou zijn, begon hij aan een nieuw avontuur, gevoed door moed en optimisme.

Verandering is aan de horizon. Dit is niet het moment om kortzichtig te zijn, maar overweeg in plaats daarvan de langetermijnimplicaties van uw acties voordat u verder gaat. Wanneer u duidelijk wordt over uw doel en wat u wilt bereiken, vergroot u niet alleen uw kans op succes, u zult ook merken dat er een duidelijk pad naar de overwinning zal verschijnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final