Zes van toverstokken


 Zes van toverstokken of staven 6


Hoog bovenop een ladder van zes toverstokken, gelegen in het midden van een lauwerkrans, baadt de Kraai in het licht van de zon, wat de overwinning symboliseert. De zwerm kraaien hieronder betuigt hun respect en bewondering. Deze kraai komt naar je toe als erkenning voor je harde werk en brengt de boodschap dat je niet alleen succes zult vinden bij je toekomstige inspanningen, maar dat je ook het respect en de bewondering van anderen zult oogsten.

De kraai had een visioen, en als dat lukte, zou dat leiden tot een groot feest voor iedereen in zijn territorium. Ondanks de nee-zeggers die de vogel ervan probeerden te overtuigen dat het dwaas was, ging de kraai vastberaden en onverschrokken vooruit om zijn doel te bereiken. Naarmate de vooruitgang vorderde, groeide de steun naarmate anderen de waarde van de jacht op de kraai begonnen te zien. De vastberadenheid, creativiteit en het vermogen van de kraai om steun te krijgen, leidden tot een succesvol resultaat. Als resultaat van zijn vasthoudendheid genoten niet alleen alle vogels van een overvloedige maaltijd; de standvastige kraai bekleedde ook een positie als leider.

De overwinning is van jou. Het is tijd om te zonnebaden en uzelf de warme ontvangst te laten voelen van degenen die uw toewijding en harde werk waarderen. Je hebt hard gewerkt, steun verzameld en succes gevonden. Dit moment zal echter slechts een van de vele zijn; dit is niet het moment om achterover te leunen en op je lauweren te rusten. geniet van de lof terwijl je die ontvangt en bouw dan voort op je succes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final