3 Kaartlegging


Let op de uitleg van de kaarten is globaal. Het kan zijn dat je niet alles kan plaatsen omdat het niet specifiek op 1 iemand gericht is.
1. Bewustzijn
Wat op de kaart staat
Leef in het heden.
Wees bewust van je gedachten.
Let op tekens en hulp.
Betekenis
Het is belangrijk om in het heden te gaan leven dat je je bewust wordt dat je elke dag steun krijgt van je gidsen. Niet alleen steun maar ook sturing en begeleiding. Misschien heb je het niet altijd door maar ze helpen je. Wanneer je hiervan bewust wordt zou je merken dat de zorgen angst en twijfel ook af gaan nemen. Wanneer je meer naar binnen durft te keren en meer naar jezelf durft te kijken zou je in jezelf oplossingen en antwoorden kunnen vinden. Door naar binnen te keren kom je los van je gedachten, je komt in de ontspannenheid waardoor je makkelijker naar je intuïtie kan luisteren. Dit zorgt dus voorinzichten, ontwikkeling en healing. Het is belangrijk om tijd te nemen voor jezelf. Mediteren zal je verder op weg helpen.
2. Mogelijkheid
Wat er op de kaart staat
Leg je lat hoger.
Verwacht meer.
Je hebt onbeperkte mogelijkheden.
Betekenis
Het kan zijn dat je door stress, angst of een bepaalde situatie de mogelijkheden niet meer ziet. Vaak zien alleen de problemen en de obstakels wanneer dat heel erg speelt. Dit zorgt er dus voor dat je eigenlijk oogkleppen krijgt en dat je daardoor alleen maar gefocust bent op het negatieve. Maar hoe mooi zou het kunnen zijn als je ook even je blik weer op het positieve kan richten. Als we positiever in het leven gaan staan zien we ineens veel meer mogelijkheden. Je wordt dus nu uitgedaagd om in de positiviteit te stappen om je frequentie omhoog te brengen hogere trillingen. Kijk vooral na wat je wel wilt en wat er wel goed gaat. Soms werkt het ook als je gaat kijken met een wondervraag, als je alles zou mogen veranderen wat zou je dan veranderen. Met die vraag kan je dus kijken naar nieuwe wens en nieuwe dromen en waar je aan me gaan werken. Niks is onmogelijk. Wat je echt verder zou kunnen helpen is manifesteren en dus inzien dat niets onmogelijk is.
3. Heiligdom
Wat er op de kaart staat
Trek je even terug uit de wereld.
Breng meer tijd alleen door.
Mediteren of ga in retraite.
De betekenis
Het kan zijn dat je wat meer behoefte hebt om even alleen te zijn. Geen afleiding geen drukte gewoon even tot rust komen. Deze kaart geeft eigenlijk aan dat het tijd is voor jezelf. Terugkomen bij jezelf, kijken waar jij echt passie voor hebt, maar ook de innerlijke rust opzoeken. Vaak leven ons leven en vergeet we af en toe op die rem te trappen. Luister dus goed naar je eigen lichaam wat geeft je lichaam je aan. Voel jij je goed, ben je misschien moe, wat ervaar je verder. Hoe meer jij naar je lichaam luistert en naar je innerlijke stem zou je merken dat het leven iets makkelijker wordt. Je wordt namelijk één met jezelf. Hierdoor trek je sneller grenzen, loop je niet meer over je eigen grenzen heen, en je leert jezelf beter te begrijpen. Je kan je even terugtrekken in de natuur door een wandeling te maken, of misschien gewoon op het plekje waar jij je fijn voelt in huis. Luister goed naar jezelf wat vind jij prettig. Weet dat het niet erg is om af en toe nee te zeggen want niks hoeft te kosten te gaan van jezelf. En op tenen lopen heb jij maar ook je omgeving niks aan. Kom tot jezelf.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final