Vijf van bekers


Vijf van bekers

De kraai van de Vijf van Bekers staat op de oever van de rivier; hij wordt verteerd door verlies en kan uit wanhoop het pad niet vinden.

Omdat zijn focus alleen gericht is op wat hij niet meer heeft of verloren heeft, kan hij de rijkdommen in zijn leven niet zien. The Five of Cups suggereert dat je weggaat van een mentaliteit van gebrek en op zoek gaat naar gebieden in je leven die positief zijn. De boodschap van de Vijf van Bekers: vervang gevoelens van schaarste door dankbaarheid.

De kraai keerde terug naar de oever van de rivier waar hij ontdekte dat drie van zijn vijf kopjes waren omgestoten. De vogel werd al snel verteerd door woede en schuldgevoelens. Het gaf de schuld aan het wezen of element dat hen omver had gegooid. Het gaf zichzelf de schuld dat ze er niet waren om de bekers te beschermen, en het gaf de bekers de schuld dat ze niet stevig genoeg waren om de duw te weerstaan. Na verloop van tijd nam de intensiteit af. het gevoel dat de vogel vasthield aan de situatie werd als dat van een dof gezoem dat niet om aandacht vroeg maar ook niet helemaal oploste. Uiteindelijk voelde de kraai zich klaar om een ​​nieuwe kans te zoeken, en daarom; toen er een nieuw pad door de bomen aan de overkant van de rivier verscheen, aarzelde de vogel niet - zonder om te kijken vloog hij weg.

Je hebt misschien een tegenslag of een verlies ervaren; je hebt echter nog veel in je leven om te waarderen. Gun jezelf de tijd om te rouwen, want je hebt tijd nodig om te genezen. Laat je emoties de vrije loop. Voel woede, voel wanhoop, laat verdriet zijn moment hebben en ga dan verder. Het is van cruciaal belang dat u acceptatie vindt, want dat zal u helpen het pad naar een betere toekomst te ontdekken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final