De hoge priesteres


De hoge priesteres

Sleutelwoorden: intuïtie, goddelijke leiding, spirituele gidsen, magie.

Element: water.

De hogepriesteres neemt de vonk die door de tovenaar is gecreëerd en transformeert het idee in een tastbare realiteit. Als een schaduw die door de nacht trekt, is haar energie aanwezig en voelbaar in onze buik, maar niet altijd zichtbaar. Haar intuïtieve kracht ligt in het spirituele onbewuste, waardoor de Hogepriesteres door de sluier heen en weer kan zweven en haar goddelijke kennis meebrengt. Gelegen op de maan en omringd door de vier kleuren, is je verbinding met de Hogepriesteres op dit moment actief en moet deze worden gebruikt. Ze komt klaar om de antwoorden te geven die je zoekt door middel van dromen en symbolen. Let op; ze is bij jou.

De kraai bracht haar geest tot rust en liet de reis naar binnen beginnen. Door een caleidoscooptunnel zweefde ze totdat ze een maansikkel vond om op te gaan zitten. In de ruimte waar de sluier het dunst is, waar het fysieke rijk een heel klein beetje overlapt met de geest, observeerde ze beide kanten evenzeer met een open hart en geest. Een diep weten overspoelde haar toen ze de geheimen begon te begrijpen en dat de verbinding tussen de twee werelden sterker was dan ze was opgevoed om te geloven. Naarmate de intuïtie van de kraai sterker werd, vervaagde de grens tussen het fysieke en het spirituele rijk. De kraai beschouwde niet langer elk vlak als afzonderlijk - ze zag de wereld als geheel door de hemelse lens van een godin.

Wanneer de Hogepriesteres op bezoek komt, is de oproep aan jou om actie achterwege te laten, weerstand te bieden aan impulsen die door het ego kunnen worden gedreven en je intuïtie je te laten leiden. Terwijl de Magische energie vraagt ​​dat je een kans aangrijpt en actie onderneemt, zegt de Hogepriesteres: "Niet zo snel - misschien mis je iets belangrijks. Geef geduld ruimte, want dat zal waardevol blijken te zijn." De geest van de Hogepriesteres is niet-oordelend en afgestemd op de energie van haar omgeving. Ze ziet de wereld zoals het is en niet zoals ze verwacht dat het is, en daarom staat ze open voor het ontvangen van berichten of signalen die anders onopgemerkt zouden blijven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final