4 Kaartlegging


Kaart 1 Magische healing 
Je hebt gezocht naar hulp en die komt naar je toe. Hoe meer jij je kunt overgeven aan hulp , hoe sneller je de heling bij jezelf zult bemerken.
Maar blijf je zitten in je angst dan vergroot je je moeilijkheden.
Deze kaart vraagt om je vertrouwen te hebben in jouw helende vermogen. Je lijkt nu in een fase te zitten die zwaar en moeilijk is, maar er is een doorgang naar een rustiger terrein.
Durf om hulp te vragen aan mensen , gidsen en aan engelen en durf deze hulp ook te accepteren.
In het midden bovenin zie ik de omtrek van de adelaar. De adelaar staat voor contact met de spirituele wereld en de grote geest.
Een adelaar kan hoog boven de bomen vliegen en daardoor alles in een ander perspectief zien Stijg met de adelaar naar een punt van overzicht. Hierdoor krijg je een andere kijk op zaken. De adelaar kan je helpen een heldere kijk te krijgen voor jezelf en anderen.
De zwaarte van een situatie ligt niet in de pijn en het verdriet dat je hebt , maar in de manier waarop je er naar kijkt.
De kleuren van de kaart
Roze staat voor liefde voor jezelf en anderen
Paars voor groei en spiritualiteit
Blauw voor communicatie
Wit voor helderheid en zuiverheid
Zilver voor hulp van engelen.
Kaart 2 Vredig 
Wie verlangt er niet af en toe naar rust en vredigheid ?
Vooral na een tijd waarin veel gebeurd is en veranderd. Maar net zoals bij het geluk, respect en al dat soort andere gevoelens wel het geval is, begint vredigheid in onszelf.
Het is maar net hoe je naar een bepaalde situatie kijkt en wat je erbij voelt . Deze kaart vraagt je eens een keer helemaal tot jezelf te komen in meditatie.
Zet een mooie rustige cd op , ga zitten of liggen en voel de muziek door je lichaam gaan.
Voel hoe de muziek zware en negatieve energieƫn wegspoelt, hoe de rust in je lichaam neerdaalt .Als je niet stil wilt blijven luisteren ,neurie of zing dan mee. Ook al denk je van jezelf dat je niet kunt zingen , laat dit los en zing!!
Je zult zien dat je je daarna een stuk beter en rustiger voelt.
De kleuren van de kaart
Blauw-groen staat voor communicatie en persoonlijke groei
Blauw staat voor communicatie ,het uiten van je gevoel en je kracht.
Paars en lila voor spiritualiteit, groei en ontwikkeling
Roze en paars -rood voor liefde voor jezelf veranderen , acceptatie
Wit voor helderheid en zuiverheid.
Kaart 3 vooruitgaan zonder angst 
Het levenspad is lang en kent vele kruisingen en splitsingen .Ga je voort op dezelfde weg of niet.
Of ga je zelfs een stukje terug? Zoveel mogelijkheden. Wat voor jou het beste is kan niemand je vertellen: alleen jij maakt de keuzes in jouw leven. Wanneer je doet wat anderen je zeggen, lijkt het alsof je de verantwoording kunt afschuiven.
Maar niets is minder waar : Jij hebt zelf de keuze gemaakt om te doen wat je gezegd wordt: je kunt immers ook neen zeggen.
Deze kaart vraagt je o door te gaan zonder angst. Ga het pad dat je hebt gekozen. Kies met je hart en je gevoel als je weer op een kruispunt staat.
Er is veel hulp als je die nodig hebt en als je erom durft te vragen. De boodschap van deze kaart is da je niet alleen staat.
Kijk goed om je heen .Soms komt je pad samen met dat van anderen , soms haalt he je weg bij bekenden., om je naar nieuwe paden en nieuwe avonturen te brengen. Zo kun jij de anderen weer vertellen wat je hebt meegemaakt en geleerd.
De kleuren van de kaart
Geel staat voor nieuwe ideeƫn
Oranje- roze voor onzekerheid
Oranje staat voor twijfel en onzekerheid, maar ook voor passie om te willen veranderen
Paars -rood voor spiritualiteit, groei en ontwikkeling
Rood bruin voor liefde , voor jezelf en anderen
Wit voor helderheid en zuiverheid.
Kaart 4 Seksualiteit
Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van het leven, niet alleen voor ons lichamelijke ,maar ook voor ons geestelijke en emotionele welzijn.
Rechtsonder in deze kaart is het silhouet van een zeehond. Deze staat voor mij voor onafhankelijkheid. Stel jij je in relaties afhankelijk op van je partner.
Of is jouw partner afhankelijk van jou? In een relatie kun je heel goed op je eigen benen staan. Jij hebt ook kracht- deze mag je gebruiken om bij jezelf te blijven. Maar seksualiteit is meer dan relaties alleen.
Het is ook het accepteren van je vrouw zijn, of je man zijn .
Het is een deel van iedereen. Door deze kaart te trekken, wordt je gevraagd om negatieve seksuele ervaringen om te zetten, om deze te helen.
Als je ooit seksueel misbruikt bent , kan deze kaart een teken zijn dat je innerlijke hulp probeert te vinden.
Zoek dan een professionele hulpverlener die jij vertrouwt, om je te helpen deze ervaring te helen en los te laten. Ook kun je door erover te praten met lotgenoten hulp vinden.
De kleuren van de kaart
Roze-rood staat voor liefde voor jezelf en anderen en acceptatie
Paars voor spiritualiteit en groei
Blauw voor communicatie en het uiten van gevoel
Wit voor helderheid en zuiverheid

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final