3 Kaartlegging


 Koala: Spirit heeft een plan.

In de natuur beweegt de koala zich langzaam door de takken van de eucalyptus, op zijn gemak kauwend op de bladeren. Hij herinnert ons eraan dat het leven geen race of wedstrijd is. Wanneer je elke afleiding najaagt, kan het je weerhouden van het zien van de waarheid: alles wat je nodig hebt heb je al, en Spirit staat altijd klaar met meer ter ondersteuning. Er wordt van je gevraagd om erop te vertrouwen dat wanneer je het langzaamaan doet en je je overgeeft aan een kracht die groter isdan jezelf, met de overtuiging dat er overal overvloed is, je zult kunnen ervaren dat wat je graag wilt realiteit wordt. Als je de tijd neemt om rustig te genieten van alle rijkdom die nu tot je beschikking staat, begin je de vreugde en overvloed die je zoekt uit’te stralen. Deze kaart helpt je om geluk, plezier en tevredenheid te ontdekken-alle geschenken die nu en in de toekomst van jou zijn. Heb vertrouwen in het plan dat Spirit heeft voor jou, en weet dat je geliefd en gekoesterd bent.
Coyote: Vertrouw op goddelijke omwegen.
Heb je het gevoel dat je nu op een vreemde omweg wordt geleid in je leven? Lijkt het alsof de volgende juiste actie of optimale keuze, de beste situatie of die schitterende relatie, onverwacht veranderen in het tegenovergestelde-of gewoon verdwijnen in het niets, alsof je voor de gek werd gehouden? De sluwe kracht van de coyote brengt je in situaties waarin je lessen leert die je al lang was vergeten. Misschien moet je eerst een gevoel van falen meemaken voordat je succes ervaart. Misschien heb je het nodig om eerst teleurstelling te ervaren voordat je de vreugde, liefde, en voorspoed kunt waarderen die eraan komt voor je. Misschien ben je weer in dat oude patroon vervallen waarvan je was vergeten dat het niet in overeenstemming was met het leven dat je wilde creƫren. Je wordt eraan herinnerd dat dankbaarheid en niet zelfingenomenheid je waakzaam zal houden. Wees je dus bewust van alles wat er tot je beschikking staat. Deze kaart geeft aan dat je moet lachen om de onverwachte wendingen. Wees nederig en dankbaar tewrijl je loslaat waar je op hoopte. Zelfs als je plotseling ontdekt dat je op een andere weg zit, en je je afvraagt wanneer je weer op het juiste spoor komt om te kunnen creƫren waar je naar verlangt, bedenk dat Spirit een plan heeft en het beste voor je wil! Ook al lijkt het verkeerd te gaan de dingen zijn precies zoals ze zijn bedoeld!
Hond: Wees trouw aan je liefde.
De Spirit van de hond herinnert je eraan dat, hoewel het leven aan verandering onderhevig is en het de bedoeling is dat we ons allemaal ook ontwikkelen, onze liefde en verbintenissen sterk moeten blijven. Er wordt van je gehouden en je kunt erop vertrouwen dat deze hogere waarheid echt is. Spirit voelt sowieso liefde voor je, maar nu is de tijd dat de liefde zich ook op vele andere manieren laat zien in je leven, vooral door de mensen met wie je je omringt. Deze kaart vertelt je ook dat je trouw moet zijn aan datgene waar jij van houdt, want nu is een tijd van voorspoed en geluk. Blijf stabiel als je ziet dat de mensen en dingen steeds veranderen. Je bent vanbinnen liefdevol en oprecht, en je moet weten dat je standvastige toewijding aan het ervaren en uiten van liefde, alleen maar meer liefde zal aantrekken. Je verdient het allemaal. Heb vertrouwen in Spirit zijn plannen met jou.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final