Oceaan


Dromen uitleg;
Oceaan
De oceaan in dromen of visioenen vertelt je over een reflectie of de spiegel van het leven en is een indicatie hoe je er geestelijk voorstaat in het leven en dan vooral het onderbewuste. Ben je rustig dan is de oceaan ook rustig, maar ben je gespannen dan is de oceaan ook gespannen. Een andere uitleg is de behoefte aan spirituele verfrissing, kalmte, inzichten en vernieuwing in je leven. Water staat voor de baarmoeder van ideeën, mogelijkheden, innerlijke groei en kansen. Een belangrijke uitleg is het smeermiddel van je psyche, de oceaan vertegenwoordigt levensenergie, spiritualiteit, zuiverheid, wijsheid en genezing. Nog een belangrijke uitleg is de cyclus van het lichaam en het leven.
Vaas, Bloempot
Dromen of visioenen over een vaas of bloempot vertellen je dat je van huiselijke harmonie zult genieten en tevreden kunt zijn met je vorderingen richting je levensdoel. Een andere uitleg is het vinden van geluk, tevredenheid of een hartenwens die in vervulling gaat komen.
Dromen of een visioen dat je uit een vaas of bloempot drinkt vertellen je over de behoefte aan innerlijke genezing, en schoonmaken op een natuurlijk manier. Een andere uitleg is het ervaren van tijdelijke veranderingen, interesse en gevoelens die je misschien wat meer spanning gaan geven.
Het zien van een gebroken vaas of bloempot in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat je lichamelijke en misschien ook geestelijke tegenslag ervaart. Het is een weerspiegeling en reflectie van je ware gevoelens, tegenslag, mogelijkheden, en een gebroken hart, verlies van een geliefde. Een andere uitleg is de weerspiegeling van het feit dat de innerlijke woede, angst, pijn en verdriet, gebroken zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final