Honden zijn....


 Wist je dat je hond naast het gezelschap houden van je hond, ook een spirituele missie heeft gekomen om je te ondersteunen in de moeilijkste tijden van je leven?

Honden zijn wezens die zich laten meeslepen voor liefde, genegenheid en zorg. Ze zijn eerlijk, loyaal en enorm trouw. Ja, het zijn dieren maar ze hebben een manier van zijn waardoor ze de titel van "Man's Best Friend" hebben gewonnen. "Dan kun je ook geloven dat puppies engelen kunnen zijn die onder ons lopen met een speciale missie voor de mensheid.
Honden zijn emotionele therapeuten, ze zouden nooit aarzelen om je te benaderen en je een goede tong te geven en je te begeleiden als je je verdrietig of ontmoedigd voelt. Je missie kan toegewijd zijn aan één persoon of aan een heel collectief. Veel honden doen geweldig werk met één persoon of ze kunnen invloed hebben op een hele groep mensen zoals een familie dat zou doen. Een hond als huisdier in een gezin wordt een onafscheidelijke vriend, maar er zitten wel geheimen achter die vriendschap.
Het zijn energiebeschermers
Honden zijn beschermengelen die jullie allebei absorberen en de plaatsen waar je woont de trillingen van onbalans. Daarna zuiveren met water, planten en andere elementen. Ze offeren zelfs voor je op als er slechte energieën zijn die je kunnen beïnvloeden. Ze weten wat hun missie is en ze aarzelen niet om je ergens tegen te beschermen. Sommige plotselinge hondendoden zijn te wijten aan die sterke energieën die ze absorberen.
Een goede manier om die slechte energie van dieren te zuiveren is door ze veel genegenheid en genegenheid te geven. Knuffels brengen ze terug vreugde.
Zij kiezen jou
Voorbij wat je gelooft, kiezen ze jou en niet andersom. Zelfs wanneer je de kans hebt om te "kiezen" uit vele puppy's, zal degene die jou heeft gekozen dichter bij je komen en je vertrouwen en genegenheid verdienen om hem te selecteren. En je zult weten dat je de juiste keuze hebt gemaakt, maar jij was niet degene die ervoor koos.
Ze zijn dragers van onvoorwaardelijke liefde
Honden zijn trouw. Dagelijks krijg je voorbeelden van nederigheid en onvoorwaardelijke liefde. Je zult nooit voelen dat je hond je vergeten is omdat hij je altijd komt begroeten, hij beweegt zijn staart van geluk om je te zien ook al is het maar 5 minuten geleden dat ze je niet meer zien.
Honden engelen kunnen een band creëren die zo speciaal is dat zelfs de dood van de persoon van wie ze het meest hielden hen kan depresseren tot het punt dat ze zichzelf laten sterven omdat hun missie niet langer eindigt in de wereld, ze geen zin meer vinden in het leven. Gevallen zijn bekend dat het verlies van de menselijke vriend deze huisdieren ertoe leidt dat ze lijden aan een 'eeuwig' wachten, de hoop dat hij terug zal keren, en als ze begrijpen dat hij voor altijd weg is, laten ze zichzelf sterven om hem in een ander bewustzijnsniveau te ontmoeten.
Ze zijn gevoelig voor trillingen van allerlei soorten
Ze zijn verbonden met zeer hoge trillingen en zijn ontzettend gevoelig. Ze zijn in staat om veel meer waar te nemen dan je je voorstelt, het zijn energieradars, ze zijn altijd alert, zelfs als je ze ziet rusten. Ze hebben een indrukwekkende gehoorgevoeligheid, evenals hun geur en zicht. Je kunt door dimensies en plannen heen kijken die mensen niet kunnen begrijpen. Daarom worden ze onrustig en angstig bij een vreemde aanwezigheid.
Zij zijn de perfecte emotionele therapeuten
Op persoonlijk vlak zullen ze altijd uitkijken naar hun baasje en de familie die hen heeft ontvangen. Zorg ervoor dat alles altijd in harmonie is. Als ze verdriet, depressie, liefdesverdriet of andere negatieve gevoelens voelen, zoeken ze naar manieren om je humeur te verbeteren. De beweging van zijn staart zendt trillingsgolven uit die de atmosfeer harmoniseren. Het zijn tekenen van liefde.
Honden zijn de beste vrienden, de beste metgezellen in het leven; ze zijn speels en onschuldig, het zijn gewoonweg engelen die op 4 pootjes lopen en je leven gelukkig maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final