Ridder van zwaarden


 Ridder van zwaarden


Zonder haast stormt de Ridder van Zwaarden de strijd in terwijl de wind om hem heen raast. Het is niet uit boosaardigheid of woede dat hij aanvalt door voorbij te gaan aan al degenen die hem in de weg staan; het is vanuit zijn pure energie en gedreven intellect dat het momentum creëert; waardoor hij in de situatie terechtkomt. De Ridder van Zwaarden brengt jonge, enthousiaste energie in een baan - een die de inspiratie met zich meebrengt om een ​​weg naar succes te creëren.

De Ridder der Zwaarden kan een project aangeven waar je enthousiast over bent, en als resultaat daarvan is er een wervelende energie om je heen; je bent niet te stoppen! De Ridder van Zwaarden duidt op een groot potentieel en biedt je de kracht en intellectuele inspiratie die nodig zijn om het project te voltooien, maar het brengt ook een waarschuwing met zich mee om niet te bezuinigen of overhaaste beslissingen te nemen uit de wens om het project vroegtijdig af te ronden.

De kraai was op een missie. Er was een bestemming waarop hij gefixeerd was geraakt en die vastbesloten was die triomfantelijk te bereiken.
Door de energie van een op hol geslagen paard te kanaliseren stormde de kraai over het land. Reizend in een intens tempo werd het landschap wazig en kon de kraai alleen in de verte zijn doel zien. Vol energie en een gebrek aan visie zorgde de kraai ervoor dat hij alles en iedereen vertrapte die hem in de weg stond.

Zonder te stoppen met het communiceren van zijn plannen of het geven van een verklaring voor zijn daden, was de kraai zich er niet van bewust dat zijn inspanningen een paar veren in de war brachten. Vanwege het bijziende perspectief van de kraai heeft hij misschien geen enkele nuttige hulp of ondersteuning gekregen. Op zijn minst liet de kraai sommigen in het stof achter die de kraai niet zo positief beoordeelden.

Wanneer u tot actie overgaat, bent u zich dan bewust van de mensen om u heen? Ook al ben je soms wat nadrukkelijk, de Ridder van Zwaarden waarschuwt ervoor om niet te snel vooruit te lopen zonder rekening te houden met de gevoelens van anderen of de gevolgen. Wees voorzichtig: wat voor u logisch of goed beredeneerd lijkt, kan op anderen onverschillig of onbeleefd overkomen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final