Page van toverstokken


 Page van toverstokken


De Pagina van Wands is een boodschapper van goed nieuws. Ze brengt ideeën en een creatieve kijk op het leven die elke kamer verlicht. Haar levendige, jeugdige energie is krachtig genoeg om een ​​koerswijziging teweeg te brengen of een origineel project vooruit te helpen. Ze houdt van avontuur, en hoewel ze bereid is overal naartoe te reizen waar haar vleugels haar naartoe brengen, is ze niet roekeloos. De Page brengt vrije geest-energie in de situatie en is bereid alles wat de wereld te bieden heeft in zich op te nemen.

Met de stralende hete zon hoog aan de hemel wist de jonge, enthousiaste kraai dat er voldoende tijd was om nieuwe schatten te ontdekken voordat hij 's avonds terugkeerde naar de slaapplaats. Passie borrelde op in het lichaam van het vogeltje terwijl zijn geest ronddraaide: Oh, de avonturen die daarbuiten wachtten tot de kraai ze zou ontdekken! Bijna verlamd door pure opwinding wist de kraai niet in welke richting hij als eerste moest vliegen. De kraai stond op, schudde met zijn lijfje om de energie te kalmeren die tussen zijn botten leek te stuiteren en liet een lange, zelfverzekerde kraai horen.

MJ Cullinane Woorden en kunstwerken
De pagina met toverstokken geeft aan dat uw huidige situatie er baat bij heeft als u een beetje enthousiasme opwekt. Geloof in jezelf en besef dat er in jou een vuur is dat klaar staat om verandering aan te wakkeren. U bent bereid een kans te grijpen: sla nu terwijl het ijzer heet is. Als u op zoek bent naar groen licht om verder te gaan met een nieuw idee of kans, dan is dit het!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final