De geliefden


 De geliefden


Sleutelwoorden: liefde, zakelijk partnerschap, keuzes, partnerschappen

Onderdeel: Lucht

Op het eerste gezicht vertegenwoordigt deze kaart liefde en eenheid; het gaat echter dieper omdat het ook karmische passie en zielsrelaties beschrijft die levens overspannen. De kraaien hebben samen door ruimte en tijd gereisd, drinkend uit hetzelfde hart, binden ze terwijl hun aderen zich vullen met dezelfde levenskracht, en voegen zich voor eeuwig bij hun geest. Elke beslissing wordt samen genomen, aangezien de uitkomst hen beiden voor altijd zal beïnvloeden. Van de persoon van wie je houdt tot de plek waar je gaat wonen; de Lovers vragen je om je geloofssysteem te onderzoeken en je innerlijke kompas te gebruiken wanneer je besluit om je krachten te bundelen. The Lovers brengt de boodschap dat sommige voordelen en gevolgen zich uiteindelijk ten goede of ten kwade zullen openbaren.

De kraai die zich koestert in de zon sloot zich aan bij de kraai die langs de maan vliegt om te drinken uit een gedeeld hart. Elke kraai droeg zijn unieke verhaal bij en toen ze hun geschiedenis deelden, ontstond er een gevoel van heelheid tussen hen. Het paar vond kracht uit kwetsbaarheid en bood niet alleen een stukje van zichzelf, maar ook de waardevolle tijd voor de anderen om hun waarheid te uiten. De kraaien begrepen het belang van de interactie en wisten dat als een van hen te veeleisend of restrictief zou worden met betrekking tot de tijd van de ander, er wrijving zou ontstaan ​​en het evenwicht zou worden verstoord. De vogels werkten constant samen om de harmonie te behouden.

The Lovers biedt een energie die twee verschillende krachten samenbrengt. Hoewel het kan duiden op een romantische relatie, kan het ook wijzen op een stabiele en ondersteunende vriendschap of partnerschap. We kunnen de Lovers ook tegenkomen wanneer het tijd is om onze individuele waarden en filosofie duidelijk te definiëren om een ​​beslissing te nemen die het best mogelijke resultaat biedt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final