Pages van Pentakels


Pages van Pentakels


In de overvloedige, weelderige tuin zit de Pagina van Pentakels op een bloeiende tak. Ze laat de energie van het bloeiende leven haar geest binnendringen terwijl ze in het pentakel staart. Terwijl ze zich het pad voorstelt dat ze wil reizen, heeft ze in haar geestesoog een duidelijke visie voor wat ze wil manifesteren. De Pagina van Pentakels herinnert ons eraan dat je, om succes te behalen, tijd moet besteden aan het ontwikkelen van een helder beeld en je moet voorbereiden op waar de weg naartoe kan leiden. Met deze vaardigheid kun je het gevoel creƫren dat je verlangen wordt verwezenlijkt - en dit is waar de magie gebeurt.

De kraai zit in de rustige tuin waar hij zijn aandacht kan richten op het manifesteren van een perfect en compleet pentakel. In gedachten reconstrueert de kraai elke lijn en curve. Hij kan metaal in zijn snavel proeven en de warme zon voelen terwijl hij zachte gouden tinten werpt die de munt verlichten. De vogel visualiseerde het pentagram als een driedimensionaal object en bewonderde de creatie ervan terwijl het de ruimte tussen de takken en de bergen in de verte vulde. Wat de kraai al snel besefte, was dat het pentagram niet langer in zijn geest aanwezig was; het was getransformeerd in iets echts.

Jij hebt de kracht om te manifesteren wat je wenst. De Pagina van Pentakels vraagt ​​dat u er niet alleen op vertrouwt dat u de gewenste uitkomst zult vinden, maar dat u zich ook ertoe verbindt actie te ondernemen. Bewijs dat u de overvloed die u zoekt waardig bent door het werk te doen. Je inspanningen zullen beloond worden.

M.J.Cullinane Woorden en kunstwerken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final