Vijf van Pentakels


Vijf van Pentakels

Pentakels Vijf vertelt het verhaal van twee verschillende groepen kraaien. De eerste groep voelt zich comfortabel en warm en nestelt zich in de boom. De tweede groep kampt met tegenwind terwijl ze over de bevroren grond huppelen en niet kunnen zien dat de opluchting slechts een korte afstand verwijderd is. De kraaien op de grond zijn misschien alles kwijt, maar ze putten troost uit het feit dat ze elkaar nog hebben. Deze kaart herinnert ons eraan dat zelfs als alles verloren lijkt, er nog steeds kansen zijn als we ernaar zoeken. Het dient ook als een herinnering om je geest te voeden door je minder op materialisme en meer op relaties te concentreren.

Toen ze een kans zagen om de storm af te wachten, stopte een groep kraaien voor een korte periode waar ze troost en veiligheid vonden in de takken van een stevige boom; hetzelfde kon niet gezegd worden van de twee kraaien op de grond. Het fysiek en mentaal uitgeputte paar bewoog zich langzaam naar voren, worstelend om onder de felle wind te blijven. Hun hoofden gebogen, hun ogen konden zich alleen op de grond vlak voor hen concentreren. Als deze twee arme vogels even naar boven hadden kunnen kijken, hadden ze misschien de hulp gezien die ze zo hard nodig hadden. Als ze tegen de wind hadden gevochten en maar een seconde of twee omhoog hadden gekeken, hadden ze misschien de kans gezien om uit te rusten van de storm en een kans om de krachten te bundelen met degenen die hen op hun reis zouden kunnen helpen.

De Vijf van Pentakels suggereert dat u nota neemt van waar u op dit moment uw aandacht op richt. Sjokt u met uw hoofd naar beneden terwijl u obstakel na obstakel bevecht, met als gevolg dat moeilijkheden en wanhoop het enige zijn dat u kunt zien? Het kan zijn dat uw huidige situatie er baat bij heeft om een ​​korte pauze te nemen om omhoog te kijken. Is er hulp of een mogelijkheid om een ​​moment van rust te vinden dat u misschien over het hoofd ziet?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final