De strijdwagen


De strijdwagen of zoals wij hem noemen de zegenwagen

Trefwoorden: gedrevenheid, vastberadenheid, wilskracht, succes

Element: water

De triomfantelijke kraai, die met onbevreesdheid en kracht door de stormachtige lucht zweeft, rijdt op een strijdwagen van donderende wolken naar de overwinning. De strijdwagen is een teken om met vertrouwen verder te gaan, en uw goed uitgevoerde plan zal een succes zijn. Het vraagt ​​dat je je kracht verzamelt om boven de barrières te vliegen en door obstakels heen te vliegen. De kraai die zegevierend op de strijdwagen rijdt, heeft geleerd zijn agressie te beheersen en alleen de positieve energie te onttrekken die nodig is om de taak te volbrengen.

De zelfverzekerde kraai begon aan een lange reis op zoek naar succes. Na verloop van tijd begon het lichaam van de vogel zwaar aan te voelen en werden zijn vleugels zwakker. Toch hield hij vol en riep alle kracht aan die hij kon opbrengen om zich door wat voelde als een constante tegenwind te duwen. Ondanks de vooruitgang nam de kraai, als hij genoegen nam met onmiddellijke bevrediging, genoegen met minder. Toen de kraai besloot zijn expeditie af te ronden, stuitte hij op een hevige energiestorm. Het herkende de storm voor wat hij was: een kans om sneller en zonder strijd vooruit te vliegen. De vogel verzamelde het laatste beetje van zijn energie. De kraai strekte zijn hand uit en omhoog, voelde de wind en rees boven de wolken uit, weg van de regen. Vanuit zijn positie realiseerde de vogel zich dat de heldere lucht veel opties en routes naar dezelfde bestemming bood. Het was vrij en vloog snel zonder obstakels - behalve het obstakel in zijn geest: zelftwijfel.

De Chariot brengt de boodschap over dat je de leiding hebt, de leiding neemt over de situatie (indien nodig krachtig) en niet toegeeft aan angst of zelftwijfel. Wanneer de strijdwagen verschijnt, wees dan op je hoede, want gebeurtenissen en omstandigheden kunnen sneller verlopen dan verwacht, en het kan gemakkelijk zijn om de controle te verliezen. Een ritje op de strijdwagen zal u helpen uw bestemming snel te bereiken, maar u zult discipline en de kracht nodig hebben om uw energie doelgericht en met vertrouwen te richten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final