Je bent


"Je bent zo'n prachtig begaafde en ongelooflijk krachtige genezende ziel.

Voordat je incarneerde, heb je specifiek gevraagd om geen man en kinderen te hebben, omdat je je volledige zielenkrachten wilde herwinnen en je immens krachtige zielenkennis en gaven naar voren wilde brengen. Met andere woorden, je wilde volledig in je eigen licht staan, en niet in iemands schaduw. In dit leven heb je daartoe de mogelijkheid.

Het is normaal in een samenleving die is geprogrammeerd om te geloven dat geen enkele man of vrouw compleet kan zijn zonder een partner en zelfs dat een vrouw niet compleet kan zijn zonder kinderen te hebben gekregen.

Je ziel weet als hoogontwikkelde meesterziel dat dit niet waar is. Je bent een soevereine ziel, en je bent volmaakt prachtig geschapen door het Goddelijke. Er ontbreekt in werkelijkheid niets en dat zal ook nooit gebeuren.

Wanneer je echt van jezelf houdt tot in de diepste schaduw en het hoogste licht, en ALLES van jezelf omarmt, niet alleen de delen waar je van houdt en die je leuk vindt, omarm je uiteindelijk het GEHEEL van je. Want het donker dient evenzeer als het licht. Ze houden elkaar in evenwicht. Yin en yang. Mannelijk en vrouwelijk.

De ware heilige vereniging en eenheid bevindt zich IN jezelf, en alleen dan kan deze zich in perfectie buiten jezelf manifesteren.

Op de Nieuwe Aarde zullen liefdevolle relaties compleet anders zijn en zal er geen sprake meer zijn van eigendom en huwelijk. Zielen zullen elkaar de vrijheid geven om gewoon zichzelf te zijn.

Het zal een samensmelting van ziel met ziel zijn, meer dan een fysieke samensmelting. De lichamen zullen minder compact en lichter zijn – en onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en anderen is natuurlijk. Heiligheid keert terug. Daarmee een totaal vertrouwen en respect en liefde met grote tederheid.
Het is iets wat menselijke woorden niet kunnen uitdrukken. Het is iets dat alleen de ziel en het hart in hun hoogste waarheid kunnen ervaren.

Fragment uit een Soul Reading
Met toestemming van: Judith Kusel

Art: Sharon Lyn Shepard

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final