De keizer


  De keizer

Trefwoorden: vaderachtig, autoriteit, wijsheid, eerlijk, beschermend

Element: Vuur.

De keizer vertegenwoordigt mannelijke vaderenergie. Terwijl de keizerin overvloedige liefde en verzorging biedt, brengt de keizer een solide basis van orde en regels die veiligheid en stabiliteit bieden. Hij is stabiel en gegrond; zijn energie brengt orde in de chaos. Hij is geen dictator of taakmeester; hij is echter een sterke leider die toewijding afdwingt door middel van wijsheid en integriteit. Kraaien staan ​​erom bekend dat ze via hun DNA informatie doorgeven aan toekomstige generaties om hen tegen mogelijke gevaren te beschermen. De keizer zit op zijn troon, klaar om zijn kennis te delen om ervoor te zorgen dat iedereen om hem heen veilig blijft. Kanaliseer zijn kracht in tijden van onzekerheid; het is door onbevreesde vastberadenheid en expertise dat succes zal manifesteren.

De grote kraai zit op een zelf gemaakte troon, hoog boven de wolken, waar hij een vrij uitzicht heeft over de vallei. De kraai weet dat het niet een stoel is die een leider creƫert, maar eerder integriteit en een instelling die de voorkeur geeft aan eerlijkheid, getemperd door mededogen, en daarom herkennen anderen hem, wanneer er ruzies of conflicten ontstaan, als een gewaardeerde stem van de rede. Nee, deze machtige vogel heeft zijn gezag niet verworven door zich een weg naar de top te banen of door bedrog; hij is een echte leider, iemand die eer verdiende door respect te betuigen aan iedereen die op de slaapplaats zat.

De keizer is een volwassen vaderfiguur die structuur schept en de orde herstelt in tijden van chaos. Hij kan een autoriteitsfiguur vertegenwoordigen of iemand die het laatste woord heeft over een beslissing.
Wanneer de keizer aanwezig is, is de oproep om integer voorwaarts te gaan, emoties te reguleren en binnen regels en richtlijnen te werken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final