Engelenboodschap


Het ligt in de menselijke natuur om naar zekerheid te verlangen en weerstand te bieden aan verandering – om te willen dat de wereld consistent blijft. Toch is niets in de menselijke ervaring zwart-wit, noch zal iets statisch blijven.

Het enige dat gegarandeerd is, is verandering.

Nu is een tijd van transformatie omdat de uiterlijke omstandigheden tijdelijk niet meer synchroon lopen met jullie verlangens en verwachtingen.

Blijf op koers en onthoud dat zelfs stormen dienen om de lucht te zuiveren, zaden te verspreiden en de grond te voeden voor betere dingen die in het verschiet liggen.

Het leven staat op het punt interessant te worden.

Anticipeer erop met nieuwsgierigheid terwijl je je afvraagt ​​wat er door de veranderende wind naar binnen komt.

Het onbekende is waar de magie ligt.

Terwijl u probeert een welvarend leven te creƫren, kunt u onverwachte tegenslagen tegenkomen die ervoor zorgen dat u van richting verandert.

Dit is een goede zaak, dus er is niets om bang voor te zijn.

Misschien is een kans die u zocht naar iemand anders gegaan. Misschien heb je iets nagestreefd waarvan je plotseling besefte dat het niet voor je hoogste goed is.

Het is misschien niet 100% duidelijk waar u heen moet, maar u weet zeker dat de dingen niet gaan zoals gepland. De omstandigheden heb je momenteel niet in de hand. Wacht het af. Alles komt goed, zelfs beter zelfs.

Vertrouwen!.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final