Aas van Bekers


Aas van Bekers

De Kraai zit aan de rand van de beker en maakt verbinding met de diep intuïtieve energie van het water dat overstroomt in vijf stromen die de vijf zintuigen vertegenwoordigen. Roze lotusbloemen drijven in het water en symboliseren zuiverheid en een ontwaakte geest. De Aas van Bekers duidt het begin aan van een mooie, liefdevolle relatie en biedt de mogelijkheid tot vervulling op zowel spiritueel als fysiek gebied. Je voelt je aangetrokken om contact te maken met degenen die zich op een soortgelijk spiritueel pad bevinden, als een manier om positievere relaties te creëren.

De kraai staat vroeg op om het warme licht te begroeten dat boven de prachtige tuin opkomt. De zintuigen van de kraai komen tot leven als hij de energie van de zon voelt en het koude water van de fontein zachtjes over zijn voeten stroomt. Fijne stroompjes stromen over de rand waardoor de lotussen eronder verschijnen alsof ze dansen op de muziek van de tuin. Op deze plek, waar de lucht dik en zoet is, voelt de kraai een diepe verbinding met zijn spirituele zelf – het deel van zichzelf dat verder gaat dan de materiële wereld en rust in het goddelijke.

Wanneer het tijd is om terug te keren naar de stad, vertrekt de kraai met een gevoel van revitalisatie en doel. Verliefd op het leven ziet de vogel de stad door een andere lens: hij ziet schoonheid waar anderen het alledaagse zien. De goddelijke kraai ziet schatten waar anderen rommel zien, en hierdoor biedt de wereld meer mogelijkheden en kansen.

Open je hart en heb diep lief. Wanneer je de schoonheid om je heen waardeert, gaat er een deur naar nieuwe mogelijkheden en kansen open. De Ace of Cups vraagt ​​dat je op je intuïtie vertrouwt en verbinding maakt met je hogere zelf; laat emotie nu je gids zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final