Koning van Pentakels


Koning van Pentakels

Het zou moeilijk zijn om het leven van deze Koning Kraai nog beter te maken. Zijn slimme vaardigheden leverden hem een ​​overvloed aan rijkdom op en leidden een zeer luxueuze levensstijl. Zijn hart is puur goud en deelt alles wat hij heeft verzameld, van materiĆ«le bezittingen tot zijn verworven kennis; hij staat klaar om de mensen om hem heen te helpen hun potentieel te bereiken. Deze Koning van Pentakels brengt de boodschap om een ​​leven vol vastberadenheid, gratie en een goed hart te leiden; Als u dat doet, zult u ook merken dat u een overvloedig leven leidt.

De gezellige kraai stond op een grote versierde troon, hief zijn vleugels op en verwelkomde iedereen in zijn territorium om van een leven in overvloed te genieten. In tegenstelling tot andere heersers wier gebieden te kampen hadden met voedseltekorten en onzekerheid, werkte de vorstelijke kraai niet hard om indringers te bestrijden of zich zorgen te maken over rantsoenen. De Koning van Pentakels besefte hoe belangrijk het is om energie en hulpbronnen vrijelijk te laten stromen en daarom hoefde hij alleen maar te denken aan waar hij naar hunkerde en bijna als magie manifesteerde het zich.

Jij hebt de Midas-touch! De Koning van Pentakels staat je toe een beetje uit te geven. Eet in een chique restaurant, koop nieuwe kleding, doneer aan je favoriete goede doel. Als je de wereld ziet als een plaats van overvloed met steeds groter wordende hulpbronnen, zul je financieel vrij zijn. Wanneer je het tekort loslaat, genereus bent en geld uitgeeft, open je de deur voor nieuwe kansen die je zullen helpen meer welvaart te genereren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final