Negen van Pentakels


Negen van Pentakels

De Kraai zit, in harmonie met de natuur, op een wolf terwijl de zon een liefdevol, warm licht over de bloeiende bomen werpt en de munten verlicht. De wolf heeft vrede en wordt niet gehinderd door de vogel die de kalmte van de geest vertegenwoordigt en het vermogen om iemands emoties te beheersen. In de verte staat een dichte groene boom die een comfortabel, stabiel huis symboliseert. De Negen van Pentakels kan een bijna voltooiing betekenen van een doel of doelstelling dat succesvol zal zijn als het eenmaal is voltooid. Het kan ook wijzen op een leven vol rijkdom en comfort, zowel materialistisch als emotioneel.

De kraai en de wolf verblijven in alle rust binnen de muren van een prachtige tuin vol met alles wat ze maar nodig kunnen hebben. Hun wilde kanten zijn getemd en ze vechten niet langer om te overleven. De vlinder zweeft erboven als herinnering aan hun transformatie. Ze zijn een nieuw leven binnengegaan – een leven dat permanent en onomkeerbaar is.

Je hebt de kracht in je om een ​​leven van overvloed en gemak te creĆ«ren. Wanneer je je wilde kant temt en de triggers die gevoelens van gemis en schaarste veroorzaken, innerlijk begrijpt, zul je niet alleen de controle over die emoties hebben, maar kun je ze ook constructief gebruiken om obstakels te vermijden. De Negen van Pentakels brengt volwassenheid en zelfbewustzijn in uw situatie, terwijl u nieuwe groeimogelijkheden met een open hart verwelkomt. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final