De keizerin


De keizerin

Trefwoorden: moederschap, overvloed, zakelijk succes, creativiteit

Element: aarde

De vruchtbare keizerin vliegt over het overvloedige, weelderige landschap van Moeder Aarde. Ze wordt opgetild door de warmte die uitstraalt van haar verbondenheid met het vliegtuig. De keizerin stuurt een liefdevolle boodschap om de tijd te nemen om jezelf te verwennen en de vrouwelijke energie in ons allemaal te omarmen. Haar geest is pure liefde en het tot leven brengen van dingen; ze vraagt ​​je om de natuur in te gaan om de verzachtende en genezende kracht te voelen die de ziel stimuleert.

De kraai zweeft majestueus over het vruchtbare landschap. Ze is een moeder voor iedereen - een godin. Ze beschouwt het land beneden niet alleen als een plek vol aarde en rotsen, maar eerder als dat van een kind vol potentieel. Ze luistert met moeders oor naar het water, hoe het soms stil is, terwijl het langzaam beweegt, en op andere momenten wild en grillig is. Ze kent het verlangen van de rivier om los te breken, ze voelt het verdriet van de oceaan. Vanuit de lucht zweeft ze geduldig en observeert bossen terwijl ze van seizoen tot seizoen veranderen. De keizerin voelt elke wortel terwijl deze zich uitstrekt, elk jong blad terwijl het zichzelf de lucht in duwt. Ze waakt over de velden om ervoor te zorgen dat ze gezond worden en hun doel kunnen bereiken. De keizerin stuurt liefde naar het vliegtuig met de bedoeling om harmonieƫn te creƫren in de hoop dat ze groeien.

De keizerin vraagt ​​dat je je verbindt met je vrouwelijke kant en dat je de levensgevende energie ervan in jezelf erkent. Je hebt de kracht om vrijgevigheid te vergroten en een positieve invloed in de wereld te hebben. De keizerin biedt ook toestemming om mededogen naar binnen te richten. Neem de tijd om van de omgeving te genieten, geniet van de overvloed en trakteer uzelf als koningen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final