𝑉𝐸𝑅𝐺𝐸𝑉𝐼𝑁𝐺


𝑉𝐸𝑅𝐺𝐸𝑉𝐼𝑁𝐺

Je hebt me beschadigd!
Je hebt me mijn levensvreugde ontnomen!
Je hebt me mijn kracht ontnomen, die ik van zijn lang zal zijn leven niet meer terug kan krijgen! Dit waren mijn gedachten voor een lange tijd. Een lange periode heb ik echt gedacht dat ik niet meer geheeld kon worden. Dat ik tot diep in mijn Ziel beschadigd was en nooit meer helemaal zou helen. Langzaam kwam daar verandering in. Langzaam begon ik weer te zien wie Γ­k was. Maar daar heb ik lang voor mogen strijden.

Het was een hele strijd namelijk. Een strijd met jou, maar ook een ware strijd in mezelf. Nu weet ik dat vechten tegen gevoelens niet de oplossing is, maar voordat ik me dit besefte, was ik al lang geleden begonnen met dit gevecht. Toen ik leerde de strijdbijl neer te leggen en beetje bij beetje weer Liefde toeliet in mijn leven, kreeg ik door wat ik wΓ©l mocht doen. Ik mocht je gaan vergeven. Huh, vergeven? Voor alles wat jij me hebt aangedaan? Ja, vergeven, maar nooit vergeten!

Dus ik vergaf jou! Ik vergaf ook alle anderen die mij diezelfde pijn hadden gedaan. Vanuit Liefde! Dit zorgde voor een opening, een zachtheid, die me liet ervaren dat ik niet gebroken was. Het liet me voelen dat mijn Ziel nog helemaal in tact was. Door daarop voort te borduren, Liefde toe te laten in mijn leven, kreeg ik de ongelooflijke kans om mijn eigen heelmeester te worden. Ik had de regie terug in handen en mocht mijn Ziel laten spreken.

In die tijd werd ik steeds kalmer en meer sereen met mezelf. Die zachtheid die ik had verworven, maakte dat ik steeds verder naar binnen kon kijken. Ik vond daar een liefdevol Pad dat mij de weg wees naar mijn Ziel. Vanuit daar mocht ik mijn innerlijk kind bij de hand nemen. Vanuit daar mocht ik zien dat ik een krachtig Licht was voor haar. Het bracht me terug naar mijn kern. Van daaruit heb ik mezelf weten te overtuigen dat in Liefde alles geheeld kan worden. Zelfs de grootste beschadigde delen.

Nu is het okΓ©! Nu ben ik los van wrok en boosheid. Ik ben het niet vergeten, maar ik voel me wΓ©l bevrijd van die molensteen om mijn nek. DΓ‘t is de kracht van Liefde en dat is waar vergeving over gaat!

Liefs,

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final