Zeven van Pentakels


Zeven van Pentakels

De kraai rust uit nadat ze aan de moeilijke taak is begonnen om een ​​schat aan helder reflecterende munten te verzamelen die haar nest zullen sieren en een beschermende ruimte zullen creëren voor haar jonge vogels tegen de elementen. De Zeven van Pentakels vraagt ​​dat u aan de lange termijn denkt als u uw energie investeert. Hoewel snelle winsten op de korte termijn mogelijk zijn, zullen deze uiteindelijk niet blijvend zijn; alleen door hard werken en plannen zul je blijvende voordelen voor je werk ontdekken
De laatste boom in het bos zonder nest was dood, maar waar anderen een bewoonbare ruimte zagen, zag de aanstaande moederkraai het perfecte raamwerk om een ​​veilig thuis te creëren. De vogel werkte onvermoeibaar om de gepolijste pentakels één voor één van kilometers in de omtrek te vinden en mee te nemen. Met trots en precisie plaatste ze ze precies goed, zodat ze een barrière vormden tegen de wind en roofdieren. Hoewel het haar wat langer kostte om het fortachtige nest te creëren, was het uiteindelijk veel superieur aan die in weelderige lommerrijke bomen, omdat het niet alleen een stevige structuur bood, maar ook glanzend was - iets waar zowel zij als haar jongen van genoten. .

De Zeven van Pentakels suggereert dat de tijd rijp is om in je toekomst te investeren. Als u nog niet bent begonnen met het leggen van de basis voor een stabiele en veilige toekomst, wacht dan niet langer, want tijd is van essentieel belang.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final