Gerechtigheid


Gerechtigheid

Trefwoorden: Eerlijkheid, Evenwicht, Recht

Element: lucht

De kraai vliegt omhoog met open vleugels; hij heeft niets te verbergen. Zijn eerlijkheid heeft hem het respect van zijn collega's opgeleverd, omdat zij weten dat hij elke situatie op een evenwichtige en eerlijke manier zal benaderen. Deze kraai van Justitie brengt de boodschap dat je de tijd moet nemen om een ​​probleem of moeilijke situatie van alle kanten te bekijken voordat je een beslissing neemt. Het is tijd om alle gevolgen af ​​te wegen.

De geblinddoekte kraai gebruikte zijn kennis en intuïtie als kompas om obstakels te vermijden terwijl hij zachtjes de lucht in steeg. Om ervoor te zorgen dat hij de beste beslissing nam en integer te werk ging om eventuele nadelige gevolgen later te voorkomen, stelde de kraai zich boven zijn hoofd een kroon voor. De kraai besefte de zwaarte en finaliteit van elke beslissing, en daarom woog hij elke beslissing zorgvuldig af en overwoog hij de spirituele gevolgen van karma.

Justitie vraagt ​​dat u eigenaar bent van uw geschiedenis of bijdrage aan de situatie. Denk na over de implicaties van uw acties en beslissingen, aangezien deze een impact kunnen hebben op uw toekomst die u niet kunt voorspellen. Als Gerechtigheid aanwezig is, wees je er dan van bewust dat karma niet ver achterblijft.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final