Ridder van Pentakels


Ridder van Pentakels

De Ridder van Pentakels zit op zijn werkpaard, klaar om de volgende taak op zich te nemen. Hem is de droom van de Page getoond en nu zal hij door hard werken en vastberadenheid de visie in beweging zetten zodra deze het pad naar verwezenlijking ingaat. De Ridder van Pentakels is traag en methodisch; hij is een harde werker die ervoor zorgt dat elke taak met succes wordt voltooid voordat hij aan een nieuwe begint. De Ridder van Pentakels kan verschijnen als een collega of zakenpartner die zijn woord zal houden en daardoor een belangrijke rol zal spelen bij het verzekeren van het succes van een project of idee.

De kraai had een idee, maar wist niet goed hoe hij verder moest. Hij sprong op de rug van een langzaam bewegend paard dat op de boerderij werkte en reed met hem mee, waarbij hij verbinding maakte met de krachtige paardenenergie terwijl hij over zijn situatie nadacht. De kraai onderzocht aandachtig de routine van het paard. De vogel merkte de standvastigheid en vastberadenheid op die het paard aan de dag legde terwijl de klusjes werden geklaard zonder angstig vooruit te rennen. Het enorme wezen werkte rustig en geduldig - het besefte dat toewijding essentieel was en hoewel het tijd zou kosten om zich te manifesteren - zouden de gewassen groeien.
Als je gefocust blijft en methodisch naar een doel toewerkt, zul je succes boeken. De Ridder van Pentakels vraagt ​​dat u gestaag werkt, standvastig blijft in uw inzet en de vooruitgang zich geduldig laat ontvouwen. Vergeet niet dat zaden tijd en ruimte nodig hebben om te groeien.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final