Dagkaartje


De tijd van schuldgevoel en schaamte eindigt nu.
Vergeef jezelf en hou van je zoals je bent.

Je hebt iets verkeerd aangepakt in het verleden, je hebt een verkeerde beslissing genomen of toegestaan dat je lagere emoties je op een dwaalspoor hebben gebracht, maar je hebt nu de innerlijke grootsheid - het zelfbewustzijn en het vermogen om trouw te zijn aan jezelf - om dit te erkennen. Maar heb je ook om vergeving gevraagd?

Wat je ook belast in je verleden of heden, wat je ook klein of slecht doet voelen, waar je ook spijt van hebt, nu is het tijd om het te transformeren. Fouten worden gemaakt zodat we kunnen groeien, zodat we ervan kunnen leren en groeien. De tijd is nu gekomen om jezelf te vergeven.

Je hebt deze kaart getrokken omdat je spijt of zelfs schaamte hebt gevoeld, misschien pas recentelijk of al een tijdje. Maar dat is prima. Je hebt het erkend en je hebt er spijt van, dus vergeef jezelf zodat je kunt terugkeren naar je zielenpad en er vrolijk en met een licht hart op kunt doorgaan. Begin jezelf lief te hebben zoals je bent, met al je zwakheden en sterke punten. Hoe meer je jezelf accepteert en elke kant van je natuur erkent, hoe completer en vervulder je zult zijn. Doe afstand van al je emotionele bagage, wees vriendelijk en genadig voor jezelf en begin jezelf vanaf nu volledig lief te hebben. Deze liefde zal je dan leiden naar nieuwe dimensies. Voer een klein vergevingsritueel uit. De tijd is gekomen om alle gevoelens van schuld en schaamte los te laten.

De duisternis blijft altijd zijn web spinnen in een poging ons te vangen en te verlammen, en verspreidt zijn lagere vibraties en weeft ze om ons heen en verstrikken ons.

Erken dit en bevrijd jezelf van dit web. Nederigheid en berouw zijn goed, maar raak er niet in gevangen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final