πΈπ‘πΊπΈπΏπΈπ‘πΉπΏπ‘ˆπΌπ‘†π‘‡πΈπ‘…πΌπ‘πΊ: 𝐺𝑅𝑂𝐸𝐼𝑃𝑅𝑂𝐢𝐸𝑆


πΈπ‘πΊπΈπΏπΈπ‘πΉπΏπ‘ˆπΌπ‘†π‘‡πΈπ‘…πΌπ‘πΊ: 𝐺𝑅𝑂𝐸𝐼𝑃𝑅𝑂𝐢𝐸𝑆

Deze weg van tegenspoed gaat tot een einde komen. Deze weg van weemoed zal tot een nieuw begin leiden, waarin de kracht en Liefde tot je zullen komen. Vertrouw op het Pad, lieve Ziel. Het ziet er soms naar uit, alsof de weg voor jou onbegaanbaar wordt gemaakt. Alsof er een onderliggend negatief effect wordt gecreΓ«erd om jou jouw leven te laten begrijpen. Jouw weg is van jou, en alleen van jou!

Tegenslagen zijn onderdeel van deze weg. Niet om jou te treiteren of naar beneden te halen, maar om bepaalde zaken aan je verduidelijken. Je vormt hierdoor een intense kracht, die jou in de toekomst verder zal helpen. Wees daarom ook niet boos of teleurgesteld als iets niet helemaal loopt zoals je zou willen. Voor alles is een tijd en plaats. Voor alles komt er een moment dat je je realiseert dat het onderdeel is van jouw Plan, mooie Ziel.

Blijf dichtbij jezelf. CreΓ«er een diepe connectie met de Zielen, die je op jouw weg tegenkomt. Óók wanneer dit in eerste instantie lijkt op een mismatch. Het kunnen jΓΊist die mensen zijn, die je hebt gekozen voor jouw proces van bewustwording en ontwikkeling. Je kunt je niet geheel ontwikkelen wanneer je de diepten van het bestaan niet kent. De pieken zorgen voor nieuwe energie, zo mogen ook de dalen je energie geven.

Laat eerst alles even landen of bezinken, zogezegd, om er daarna met volle moed weer tegenaan te gaan. Luister dan goed naar de fluisteringen van ons Engelen. Wij zullen jou leiden op weg naar ontdekking. Deze tocht is belangrijk voor jou. Ontdek maar waar jouw Ziel je naartoe wil leiden. Sta open voor wat zich aandient, op een liefdevolle manier. Dan zul je vanzelf voelen en weten dat dit dΓ© kans is op groei en jouw ware kracht zal zich ontvouwen!

In Liefde en Licht,

De Engelen ✨️❤️✨️

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

'Voor elke angst die jouw vrede schudt,
voor elke nacht dat je je eenzaam voelt,
voor elk moment dat je een beetje hoop verliest,
is daar een Engel die fluistert:
'Ik ben hier!'.'

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final