Je was


"Je was in die tijd een Dokter/Hogere Genezer, en je beoefende energetische genezing met behulp van de heilige geometrische patronen in het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en alle twaalf lichamen, want als deze niet meer in lijn zijn, ontstaat er ziekte, daar zelfs het fysieke lichaam niet vast is - alles is energie.

Wanneer de vitale kracht afneemt, neemt de rest af. Want het is van vitaal belang om op alle niveaus de Goddelijke Bron in stand te houden. Als het Goddelijke wordt ontkend, wordt de rest ontkend.
Want de Goddelijke Bron leeft in elke afzonderlijke lichaamscel, en DNA, elk molecuul, elk atoom, elk elektron en elk subatomair deeltje, voegt hieraan elke klier, orgaan, enz. toe.

De twaalf lichamen werken samen. Het ontkennen van het bestaan van een van de lichamen betekent het ontkennen van het Goddelijke zelf. Want elk afzonderlijk lichaam heeft zijn eigen unieke functie, en elk afzonderlijk deel van alle twaalf lichamen bevat heilige geometrische patronen die reageren op energie en energievelden; op licht en geluid.

Als bij de genezing zowel geluid als licht worden weggelaten, worden alle twaalf lichamen vervormd. Alle oude genezers wisten dit, en dit is de reden waarom kristallen helingkamers werden gebruikt, evenals vloeibaar-kristalbuizen, lichtgolven en geluidsgolven en bepaalde geluiden.

Eenmaal dit alles gecombineerd, maar met de mentale, emotionele en spirituele lichamen is counseling nodig – want als de ziel uit balans is met al deze lichamen, dan zal de mind niet meer synchroon lopen, en ook de hart-ziel energie zal niet meer in balans zijn.

Je zou kunnen zeggen dat je ziel gespecialiseerd is op dit gebied. "

Fragment uit een Soul Reading
Met toestemming van: Judith Kusel

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final