De Hond


De Lenormandkaart "De Hond" als dagboodschap draagt een boodschap van loyaliteit, vriendschap en samenwerking. Deze kaart herinnert je eraan dat de mensen om je heen een belangrijke rol spelen in je leven en dat zij je kunnen ondersteunen op je pad.
De Hond wil je vandaag vertellen dat het belangrijk is om open te staan voor de steun en verbondenheid die anderen je bieden. Het kan wijzen op de aanwezigheid van betrouwbare vrienden of familieleden die er voor je zijn en je kunnen helpen bij uitdagingen.
De boodschap voor vandaag is om te waarderen en te koesteren wat anderen voor je betekenen. Wees dankbaar voor de waardevolle relaties in je leven en zoek manieren om wederzijdse steun te bieden. Dit kan een moment zijn om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen en om te bouwen aan sterke en liefdevolle banden.
Laat de energie van de Hond je herinneren aan de kracht van verbondenheid. Wees open, attent en loyaal in je interacties met anderen. Samen kunnen jullie groeien, bloeien en elkaar ondersteunen op jullie individuele reizen.
Het kan ook misschien betekenen dat je net mensen mist en je heel graag een trouwe vriend(in) in je leven zou willen. Neem even de tijd om na te gaan welke stappen je hier zelf kan voor nemen, misschien is het nodig om uit je comfortzone te treden om nieuwe mensen te ontmoeten, of misschien werd je in het verleden gekwetst waardoor je je afsluit van anderen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final