Acht van zwaarden


De kraai wordt gevangen in een kooi met zwaarden en gewikkeld in een lang rood lint of tape die haar beperkende overtuigingen over zichzelf vertegenwoordigt. Ze is een gevangene, machteloos door een gebrek aan visie of het vermogen om los te komen uit haar zelfopgelegde kooi. De Acht van Zwaarden is een boodschap om je kracht terug te pakken door je situatie of probleem vanuit een andere hoek te bekijken. De Acht van Zwaarden duidt op een uitdaging als gevolg van beperkingen die overweldigend lijken of uw mogelijkheden te boven gaan. Je hebt de kracht om elk probleem te overwinnen, de Acht van Zwaarden vraagt ​​dat je naar binnen kijkt om het potentieel binnenin te ontdekken.

De kraai werd wakker met eten in zijn hoofd en besloot naar het nabijgelegen strand te vliegen. Hij landde in het zachte, natte zand en keek om zich heen terwijl het water rond zijn poten omhoog kwam. hij keek naar het water in de verwachting een visje voorbij te zien zwemmen, maar er was niets. Gefixeerd op het idee dat het voedsel zou moeten zijn waar het de voorgaande dagen had gestaan, gaf de kraai geen krimp. Het gerommel in de maag van de vogel werd luider en met elke minuut die verstreek werd zijn zicht smaller. Het strand was een trouwe bron van voedsel geweest , en daardoor was de kraai gewend geraakt aan gemakkelijk plukken in de ochtend . De vogel was die dag niet voorbereid op een uitdaging. terwijl de verwarde kraai daar aan de andere kant van de duinen verstijfd van ongeloof stond, wachtend om ontdekt te worden - was er een feestmaal.

Zit je gevangen in een kooi die je zelf hebt gemaakt? Beperkende overtuigingen kunnen van invloed zijn op hoe u een situatie waarneemt en als gevolg daarvan uw potentieel verkleinen. De Acht van Zwaarden vraagt ​​of u het slachtoffer speelt in de hoop dat iemand anders u zal redden of is het ontkenning die uw voortgang beperkt?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final