πΌπ‘π‘‡π‘ˆπΌ̈𝑇𝐼𝐸𝐹 πΎπΈπ‘ˆπ‘πΈπ‘† 𝑀𝐴𝐾𝐸𝑁


πΌπ‘π‘‡π‘ˆπΌ̈𝑇𝐼𝐸𝐹 πΎπΈπ‘ˆπ‘πΈπ‘† 𝑀𝐴𝐾𝐸𝑁

De keuzes die je maakt, zijn altijd afhankelijk van hoe je je voelt in dat moment. Of het altijd de juiste zijn, maakt eigenlijk niet uit. Op dat moment zijn het voor jou de juiste keuzes en dat is wat telt!

Wanneer je inzichtelijk maakt wat jouw beweegredenen zijn voor de te maken keuze, dan kun je je afstemmen op jouw gevoel. Hoe voelt het aan als je erover nadenkt dat je al bent daar waar je naartoe wilt? Voel dit als thuiskomen of voelt het als een onlogische plek waar je je ontheemd voelt? Als je stil gaat staan, dan kun je haarfijn voelen wat je wilt en nodig hebt. IntuΓ―tief ben je ver genoeg ontwikkeld namelijk.

We willen allemaal dΓ© juiste maken, voordat we die keuze gaan naleven. We willen zekerheid en veiligheid. Maar soms is een duik in het onzekere jΓΊist de kracht van jouw keuze. Het gaat allemaal om hoe je je erbij voelt. Door te visualiseren, krijg je eigenlijk een intuΓ―tief beeld van hoe het zou zijn. Als je je daarop focust, dan heb je eigenlijk jouw eigen proces in handen, want je kunt deze visie naleven.

Laat je niet weerhouden door angst of onzekerheid, maar weeg af wat je wilt bereiken ten opzichte van waar je Nu staat. Daar zit de hele clue! Je mag "fouten" maken, dat zijn jouw levenslessen. Daar leer je van en krijg je kracht van. 

Liefs,

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final