Uil


Dromenuitleg:
Uil
Een uil in je droom of visioen vertelt je over wijsheid, inzicht en deugdzaamheid, overwinning, geluk en bijna altijd over voorspoed in je leven waarbij je het nodige moet leren. Een andere uitleg is dat de uil staat voor de duisternis en de dood en de mogelijkheid tot reïncarneren. Een alternatieve uitleg is dat de uil ook staat voor onheil en tegenslag.
Dromen of visioenen over een uil die roept vertellen je dat je meer moet vertrouwen op je gevoel, en minder op wat je ziet of wilt zien in het leven, je moet spiritueel vertrouwen ontwikkelen dat alles goed komt. Een andere uitleg is duisternis, ziekte, tegenslag of het einde van een project, wens, droom of zelfs de dood, waarna er weer de wedergeboorte plaatsvindt zowel voor jezelf of voor anderen.
Maar valt de uil je aan in de droom of visioen dan vertelt het je dat je je huidige levenssituatie eens onder de loep moet nemen, wijsheden, inzichten die niet in orde zijn, moeten worden herzien.
Dromen of visioenen over een vliegende uil, of als je gefladder hoort, vertellen je over geestelijke ontspanning, geestelijke rust en gevoelens die je moet leren te uiten. Echter er is ook de tegenhanger die je vertelt dat je juist te gespannen bent en niet tot rust kunt komen.
Dromen of visioenen over een dode uil vertellen je over het einde van een droom, wens, project of idee. Een andere uitleg is dat je ontsnapt aan een slepende ziekte, geestelijke overwinning, en de dood oftewel een einde aan iets waarna er plaats komt voor de wedergeboorte.
Een witte uil in je droom of visioen vertelt je over voorspoed, nieuwe kansen, geestelijke overwinning en inzichten, of het nieuwe begin.
De bruine uil in je droom of visioen vertelt je over warmte, de aarde, de basis van het leven, maar inzicht, emoties, einde en tegenslag.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final