Dead Boy Detectives (TV Series 2024)


 Charles Rowland en Edwin Payne besluiten om het hiernamaals niet te betreden. In plaats daarvan blijven ze op aarde om misdaden te onderzoeken die met het bovennatuurlijke te maken hebben. Ze krijgen daarbij hulp van hun vriend, een paranormaal begaafd medium.

De geest die om hulp vraagt ​​voor de afgehakte voeten die op het strand aanspoelen, verwijst naar een echt fenomeen waarbij meerdere afgehakte voeten zijn gevonden op stranden in het noordwesten van de Stille Oceaan, zonder dat er lichamen in de buurt zijn gevonden.

Nog een tv-serie van Neil Gaiman die heel snel stierf. Voor degenen die in de wereld van het ontwaakte hiernamaals leven, al deze shows waarin elk personage meer daarbuiten is dan de vorige is waarschijnlijk Heavenly. Voor de rest van ons is het een beetje te veel.
Twee geesten, Edwin (George Rexstrew) en Charles (Jayden Revri) slagen erin om met succes, hoewel niet helemaal, een demon uit Crystal Palace (Kassius Nelson) te verdrijven. Crystal is al haar herinneringen kwijt, maar heeft een psychische kracht gekregen om voorwerpen en mensen te 'lezen'. Samen reizen de drie naar Washington om de verdwijning van een jong meisje te onderzoeken, wat hen in conflict brengt met een heks, Esther Finch (Jenn Lyon). Hun onderzoeksmethoden leiden er ook toe dat ze op de radar van het hiernamaals verschijnen en Night Nurse (Ruth Connell) begint een onderzoek.
Ik heb genoten van deze tv-serie. De acteurs waren leuk om naar te kijken en onderhoudend. Voor sommige tv-shows is het nodig om een ​​agenda te exporteren. Blijkbaar had dat invloed op de kijkcijfers.
Briana Cuoco als de harde slager was leuk. Kassius Nelson had veel persoonlijkheid. Als fan van Supernatural was het een groot pluspunt om Ruth Connell als een terugkerend personage te zien. Deze show had veel te bieden, jammer dat het na Ć©Ć©n seizoen werd geannuleerd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final