Engelen


Hoe voel je de aanwezigheid van de engelen 


Als we ons bewust worden en leren hoe je de aanwezigheid van engelen ervaart, worden de sluiers tussen onze wereld en die van de engelen dunner.
We hoeven niet helderziend of een waarzegster te zijn om in contact met engelen te komen. De engelen zijn er voor ons allemaal. Engel om hulp vragen of communiceren met engelen mag iedere seconden van de dag, alles wat je ervoor moet doen is vragen

Engelen, Goddelijke wezens die de kosmische wetten gehoorzamen, het is hun Goddelijke plicht en zeker hun vrij wil om hier gehoor aan te geven.
Veel mensen hebben nog nooit een ervaring met engelen gehad. Des te belangrijker om bewust te worden hoe je de aanwezigheid van engelen kan ervaren.

Het is heel eenvoudig om te leren hoe je de aanwezigheid van engelen voelt.

* De sfeer in de kamer (of omgeving)verandert, en je voelt je omgeven en / of omhuld door een warme gloed. De lucht kan een twinkel geven, of je voelt misschien een energie achter je.

* Een lekkere geur kun je waarnemen of vult de kamer of de ruimte waar je bent. Deze geur kan worden omschreven als een geur van zomer bloemen of van wierook.

* Ook kun je hemelse klanken waarnemen zoals een engel koor of prachtige muziek.

* We ervaren vaak een gevoel van liefde en een overweldigend gevoel van vrede.

*Lichtjes verschijnt uit het niets. Energie bollen,vlekken of kleuren verschijnen in je oog hoeken. Dit kun je ook ervaren als je wegglijd in een diepe slaap.

*Tijdens een (engelachtige) meditatie, als je ogen zijn gesloten, kun je een fel licht ervaren.

* Een briesje, dit voelt als een warm zomer briesje. Een kriebel op je hoofd of langs je wang.

* De aanwezigheid van engelenvleugels het kan zelfs voelen alsof engelachtige handen je aanraken/ dragen.

* Witte veertjes vaak kom je ze op onverklaarbare plekken/ momenten tegen

Wanneer we leren hoe je de engelen waar kunt nemen kunnen we ons bewust worden van de "toevalligheden" op ons pad, meestal onverwachts en op de juiste momenten, plekken en situaties.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final