The Family Stallone – Seizoen 2


 Volg de legendarische acteur Sylvester Stallone met zijn vrouw en dochters in directe toegang tot hun dagelijkse leven.

Ik kwam deze show tegen toen seizoen één uitkwam, had geen enkele verwachting en was aangenaam verrast! Wat mijn interesse wekte, was dat het niemand minder was dan Sylvester Stallone en zijn familie, de stoere filmster van wie ik eigenlijk niet had verwacht dat hij dit soort series zou maken. Toen ik opgroeide in de jaren 80 en 90, toen hij zijn sterrendom vestigde, gaf ik helemaal niets om zijn films en ik had een beeld van de man als een typische egocentrische Hollywood-ster die niet echt een karakter had. Nou, nadat ik deze serie had gezien, besefte ik dat het mijn onwetende stereotypering van de macho-filmster was die me altijd was bijgebleven, maar nu helemaal verdwenen is.

Ja, meneer Stallone is in veel opzichten een typische man, en ik kan me de inspanningen voorstellen die mevrouw Jennifer Flavin moest leveren in hun huwelijk, laat staan ​​de bijna-scheiding die in seizoen één te zien was, maar hij lijkt een echt standpunt in te nemen. up, zorgzame familieman met goede waarden. En hij en zijn familie zijn grappig! Je kunt zien dat elk lid van de Stallone-familie veel liefde en respect voor elkaar heeft en het maakt je blij om ze samen te zien. Dit is een opbeurende reality-tv-serie met een beroemdheid in de hoofdrol. Bij de meeste realityseries met beroemde mensen in de hoofdrol voel je je niet warm, maar eerder angstig en onrustig door al het drama of de ijdelheid. Deze show maakt je hart warm en juichend voor de Stallones.

De drie dochters zijn typische, in Californië opgegroeide rijke meiden die hun leven als twintiger leiden onder de bescherming en begeleiding van twee behoorlijk coole ouders die van ze houden maar ze ook niet rot verwennen. Tegen het einde van seizoen twee merkte ik dat ik voor elk van hen juichte.

Tot nu toe was deze show een geweldige adempauze en ik heb er erg van genoten. Ik hoop dat er seizoen drie komt en als dat zo is, hoop ik dat de producenten de show net zo oprecht, luchtig en gefocust op het goede en positieve zullen houden als seizoen één en twee.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final