Koning der bekers


Koning der bekers

De King of Cups is een zenmeester en heeft volledige controle over zijn emoties. Deze vorstelijke vogel kan de meest tumultueuze situaties met gratie en mededogen aan. Wanneer u koninklijk bezoek krijgt van de Koning der Bekers, kan dit een signaal zijn om even rustig de tijd te nemen om na te denken over de emoties en gevoelens rond de situatie. Welke emotionele triggers lijken regelmatig op te duiken die de voortgang tegenhouden?

De wijze oude kraai sprong kalm en vol vertrouwen op de stenen troon die op het strand stond en claimde zijn positie. Hoewel de oceaan achter hem heftig heen en weer raasde toen het schuimende koude water de kust raakte, bleef zijn kalmte stoïcijns, zonder reactie alsof hij los stond van de wereld om hem heen. De kraai die diep van binnen beseft dat hij zenuwachtig wordt, zal de zee niet veranderen. Het zal hem niet helpen vis te krijgen, dus wachtte hij geduldig. Na verloop van tijd trok het water zich langzaam terug in de zee en in het kielzog daarvan ontstond een overvloedig spoor van voedsel

De energie van de King of Cups schept vertrouwen en kalmte, terwijl hij de voorkeur geeft aan diplomatie en compromissen boven conflicten. Wanneer je je intuïtie en emotionele intelligentie gebruikt om oplossingen te vinden die een bron van wrijving wegnemen, zal de rijkdom die je ontvangt veel groter zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final