De spirituele missie van je hond


De spirituele missie van je hond 🐕

Wist je dat je hond naast het maken van je gezelschap is gekomen met een spirituele missie om je te ondersteunen in de meest moeilijke momenten van je leven

Honden zijn wezens die zich laten gedragen door liefde, genegenheid en zorg. Ze zijn eerlijk, trouw, extreem trouw. Ja, het zijn dieren maar ze hebben een manier om te zijn waardoor ze de titel van "de beste vriend van de mens" verdienen, dan kun je ook geloven dat honden engelen kunnen zijn die onder ons lopen met een speciale missie voor de mensheid.

Honden zijn emotionele therapeuten, ze zouden nooit aarzelen om je te benaderen en je een goede lik te geven en je te vergezellen als je verdrietig of ontmoedigd bent. Hun missie kan gewijd zijn aan één persoon of een heel collectief. Veel honden doen indrukwekkend werk met een persoon of kunnen invloed hebben op een hele groep mensen als een familie. Een Canine huisdier in een familie wordt een onafscheidelijk vriend, maar er zitten wel wat geheimen achter die vriendschap.

🐾 Het zijn energie beschermers 🐕

Honden zijn beschermende engelen die zowel jou absorberen als de plaatsen die de onbalans vibraties trillen. Dat zuiveren ze net als water, planten en andere elementen. Ze offeren zich zelfs voor jou op als er slechte energie is die je kan beïnvloeden. Ze weten wat je missie is en aarzelen niet om je tegen van alles te beschermen.
Een goede manier om slechte energie van de dieren te zuiveren is hen veel genegenheid en genegenheid te geven. De streelt geven de vreugde terug.

🐾 Ze kiezen jou voor jou 🐕

Buiten wat je gelooft, kiezen ze jou en niet het tegendeel. Zelfs als je de kans hebt om te "kiezen" onder veel honden, zal degene die je heeft gekozen dichter bij je komen en je vertrouwen en genegenheid voor je te selecteren. En je weet dat je goed hebt gekozen, maar het was niet jij die koos.

🐾 Het zijn dragers van onvoorwaardelijke liefde 🐕

Honden zijn trouw. Dagelijks zullen ze je stalen van nederigheid en onvoorwaardelijke liefde geven. Je zult nooit voelen dat je hond je vergeten is omdat hij je altijd komt begroeten, zijn staart van geluk bewegen om je te zien, zelfs al is het maar 5 minuten geleden dat je stopte met kijken.

Canine Angels kunnen een band creëren die zo bijzonder is dat zelfs de dood van de persoon die het meest geliefd was, hen kan depressief maken tot het punt om zichzelf te laten sterven omdat hun missie geen einde heeft in de wereld, ze vinden niet meer de betekenis De zaken zijn bekend dat het verlies van de menselijke vriend die huisdieren leidt tot een " eeuwige " wacht ", de hoop dat hij terug komt, en als ze begrijpen dat hij voor altijd weg is, zullen ze worden achtergelaten om te sterven om te ontmoeten hem in een ander vliegtuig van geweten.

🐾 Ze zijn gevoelig voor vibraties van alle soorten 🐕

Ze zijn verbonden met zeer hoge vibraties en zijn ongelooflijk gevoelig. Ze zijn in staat om veel meer te zien dan je denkt, het zijn energie radars, ze zijn altijd alert, zelfs als je ze ziet rusten. Ze hebben een prachtig gehoor, net als hun geur en zicht. Je kunt door afmetingen en plannen kijken die mensen niet kunnen zien. Daarom worden ze onrustig en ongerust over een vreemde aanwezigheid.

🐾 Ze zijn de perfecte emotionele therapeuten 🐕

Op persoonlijk niveau zullen ze altijd in afwachting zijn van hun eigenaar en de familie die hen heeft georganiseerd. Zorg ervoor dat alles altijd in harmonie is. Wanneer je verdriet, depressie, liefdesverdriet of een negatief gevoel voelt, zoeken ze de manier om je humeur te verbeteren. De beweging van zijn staart zendt vibrerende golven uit die het milieu harmoniseren. Het zijn tekenen van liefde.

Honden zijn de beste vrienden, de beste metgezellen van het leven; ze zijn speels en onschuldig, het zijn gewoon engelen die gaan in 4 benen om het leven te maken

Ere aan wie eer verdient 


Bron:
Google vertaling vanuit een spaans.
RAUL JUAN TOMAYLLA

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final