Crazy lace agaat


Crazy lace agaat is een echte " feelgood steen"
Hij kan ondersteunend werken als je even niet goed in je velletje zit.
Agaat werkt aardend,stabiliserend en beschermend. Hij helpt je fysieke energie uit te balaceren en op een stabiel niveau te krijgen.
Hij heeft een positieve werking op het immuunsysteem.
Deze resoneert met de hartchakra

Agaat Crazy Lace heeft een opmerkelijke naam en een vrolijk uiterlijk. Deze Kristalsoort is een van de kleurrijkste Agaten en staat erom bekend om energie dips tegen te gaan. Agaat Crazy Lace zorgt voor een energiebalans die altijd op pijl is en helpt je plezier te beleven aan jouw leven. Dit Kristal brengt je in contact met je hogere zelf en maakt je in zekere zin nieuwsgierig naar het leven en naar je eigen kunnen. Agaat Crazy Lace werkt echter ook aardend, en helpt je het leven te doorzien. Verbittering en negativiteit kun je snel loslaten door Crazy Lace Agaat, daar is het leven immers te kort voor! Agaat Crazy Lace is een perfecte steen voor mensen die dealen met stemmingswisselingen en energiedipjes. Dit Kristal brengt zelfacceptatie, kalmte en positiviteit. Agaat Crazy Lace kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Crazy Lace gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes.

Ook is Agaat Crazy Lace bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. Crazy Lace Agaat (ook bekend onder de naam ”Mexicaanse Agaat”) is een kleurrijke variant van Agaat. Kenmerkend voor Crazy Lace Agaat zijn zijn vrolijke kleuren en unieke patronen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final