𝐾𝑅𝐴𝐢𝐻𝑇𝐼𝐺𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿


𝐾𝑅𝐴𝐢𝐻𝑇𝐼𝐺𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿!

'Kracht ontstaat in de momenten dat je gelooft dat je niet meer verder kunt... maar je gaat alsnog door!'

We hebben allemaal weleens gedacht dat we niet meer door konden gaan. Dat we wilden dat het voorbij was. Of het nu ging om een bepaalde situatie, of het leven dat je leidde op dat moment, het mocht van jou wel voorbij zijn! Je had er de kracht niet meer voor om alsmaar door te blijven gaan.

Toch kwam er een stemmetje dat zei dat je door mocht zetten. Toch werd er ingefluisterd dat je het ging redden. Als je maar doorging! Als je maar nog even die ene stap zou zetten. Dat is jouw kracht, mooie Ziel. Dat is jouw drijfveer! Je bent zoveel sterker dan je zelf denkt.

De situaties die zich voordoen, telkens weer lijkt het soms wel, zijn erop gericht om jou aan te moedigen ditzelfde gevoel van kracht aan te roepen. Ben je wat onzeker of voel je angst om door te gaan? Roep dan die kracht op die je steeds weer weet aan te boren. Dat ben jij Γ³Γ³k!

Geef niet op, lieve Ziel! Je hebt zoveel om voor te gaan. Al is het soms verrekte moeilijk. Al lijkt het soms een bodemloze put. Jij bezit de kracht om door te gaan, no matter what! DΓ‘t is wat jouw drijfveer je wil vertellen. Er ligt altijd iets anders in het verschiet. Zolang je maar gelooft dat dit er ook voor jou is!

Liefs,

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final