Hierofantkraai


Trefwoorden: onderwijs, traditie, religieuze instellingen, hoger onderwijs

Element: aarde.

De Hierofantkraai is pragmatisch en neemt geen onnodige risico's. Deze kraai verschijnt in een tijd waarin een conventionele aanpak nodig is om een ​​situatie op te lossen of een project verder te helpen. Deze kaart waarschuwt dat het nu niet het moment is om buiten de gebaande paden te denken, maar in plaats daarvan kennis te zoeken bij een goed aangeschreven instelling of persoon. De rol van de Hierofant is om als mentor en spiritueel leraar voor anderen te staan. Hij is diep verbonden met het goddelijke en zou een behoefte kunnen vertegenwoordigen om wijsheid te zoeken die voortkomt uit het combineren met ons hogere zelf via een professionele genezer.

De jonge vogels verzamelden zich als een wijze oude kraai en schonken zijn kennis en de lessen die de vogel veel langer in leven hielden dan welke andere kraai in de stad dan ook. Hij deelde al zijn trucs voor het vinden van voedsel en onderdak als dat schaars was tijdens stormen en de beste plekken om af te koelen tijdens warme zomerdagen. De oude kraai maakte zich minder zorgen over het verlies van zijn hulpbronnen of over het feit dat hij zijn favoriete drinkplaats moest delen; hij voelde zich genoodzaakt ervoor te zorgen dat anderen zouden overleven en net zo lang zouden leven als hij. De wijze kraai deed slechts Ć©Ć©n verzoek voordat hij zijn kennis doorgaf. Verzamel deze informatie niet; deel het, leer anderen.

De hiƫrofant duidt op een verlangen om verbinding te maken met anderen die een geloof of erfenis delen. Het is misschien tijd voor jou om de rol van de nieuwsgierige student op je te nemen en op zoek te gaan naar wijsheid van een vertrouwde bron. Wanneer u zich ertoe verbindt om te leren, verschijnt de leraar.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final