Welke heks zit in jou, gebaseerd op je sterrenbeeld.


Welke heks zit in jou, gebaseerd op je sterrenbeeld.

Ram: Elementaire heks

De Ram is een teken van Vuur en zijn vastberadenheid en agressieve persoonlijkheid passen perfect bij een heks die alle elementen gebruikt die haar ter beschikking staan. De elementaire heks doet een beroep op de aarde, de lucht, de wind, het vuur en de Geest om magie te gebruiken. Zijn rituelen zijn strikt omkaderd, met een bepaald doel zoals de Ram dat waardeert. De leidinggevende vaardigheden van dit teken zijn van onschatbare waarde om zich goed te concentreren en de vijf elementen te benutten om een gemeenschappelijke zaak te helpen.

Stier: natuurheks

Heksen geboren in het teken van de Stier zijn zeer goed aangepast aan de kracht van de aarde en de natuur. Ze verkennen en gebruiken graag de krachten van het kruiden. De inheemse heksen van de Stier verbergen alle kracht van de natuur in zich. Sensueel hebben ze ook het verontrustende vermogen om alles vruchtbaar te maken: ze zijn het voorbeeld van het gezegde “groene hand hebben”. Dat is de ware kracht van een natuurheks: ze brengt leven om zich heen.

Tweelingen: energieke heks

Tweelingen leiden een leven volgens hun eigen ontwerp en veranderen hun persoonlijkheid en omgeving telkens als ze zich vervelen. Ze hebben een natuurlijke mogelijkheid om de veranderingen in de energieniveaus rondom hen te voelen. Hun gevoelige intuĆÆtie stelt hen in staat om energie te sturen en te ontvangen naar het verleden, het heden en de toekomst. De inheemse heksen van de Tweelingen hebben de neiging om de gebaande paden te verlaten, ze houden van lucide droom en astrale projectie. Soms lijken ze oppervlakkig in de ogen van sommige mensen, maar het is gewoon dat hun charisma en positieve energie onderdrukkend kunnen zijn, waardoor ze zich af en toe geĆÆsoleerd voelen.

Kreeft: hartheks

Heksen van het Kreeftteken houden van alles wat met hun huis te maken heeft en bij uitbreiding hun nabijgelegen cirkels. Ze zijn het gelukkigst als de activiteiten de familie betreffen die ze liefhebben. De praktijk van hekserij wordt trouwens onderwezen binnen het gezin, doorgegeven door de jaren en generaties. Het huis is de plek waar hun hart ligt. Door hun levensplaats te verblinden met een magische en beschermende energie en door het creƫren van genezingsdrankjes; ze zijn heksen in de meest traditionele zin van het woord. Ze omarmen loyaliteit en helpen graag de mensen van wie ze houden om te bloeien en te evolueren.

Leeuw: betoverende heks

Ze heeft het natuurlijke vermogen om de aandacht van anderen te trekken en heeft zin in gehechtheid. De betoverende heks kan mensen en dieren gemakkelijk hypnotiseren. Het gebruikt de natuurlijke elementen op alle mogelijke manieren, waar ze ook zijn. Vaak aangetrokken door kristallen en edelstenen, kaarsen en essentiƫle oliƫn, wordt de inheemse heks van de Leeuw gezegend door de zon. En net zoals planeten rond de zon bewegen, doen mensen hetzelfde met de Leeuw. Hij heeft het ongelooflijke vermogen om aan te trekken wat hij wil, mits hij zijn energie concentreert.

Maagd: eenzame heks

Heksen geboren in het teken van de Maagd zijn zeer krachtig in de magische praktijk, zolang ze geconcentreerd kunnen blijven. Ze vinden het leuk om zich op te laden in de stilte van de natuur, of het nu gaat om groene bossen of rustige smaragdzeeƫn. Ze zijn vaak verlegen en vallen niet graag op. Perfectionisten, ze moeten vaak tegen angst en depressie vechten. Hun grootste vijand is zichzelf, daarom heeft de eenzame heks van de Maagd tijd voor zichzelf nodig. Alleen als ze alleen is, vindt ze haar echte potentieel.

Weegschaal: kunstheks

Ze is doorgaans geĆÆnspireerd en inspirerend, zeer getalenteerd in kunst en ambacht. De inheemse heksen van de Balance kunnen gemakkelijk spreuken componeren en zelfs zingen om hun magische vibraties te versterken. Natuurlijk hebben ze evenwicht en harmonie nodig om hun magie te kunnen werken. Daarvoor moeten zij net als de Maagd een manier vinden om zich te (her)centreren. Alleen dan leren ze hoe geweldig ze zijn.

Schorpioen: druĆÆde of neodruĆÆde

De Schorpioen is meer een discrete type, die niet graag zijn persoonlijke verhalen verspreidt. Daarom heeft de geheime aard van de druĆÆde veel betekenis voor hem. Het is een nachtelijke persoon die zich actiever en geĆÆnspireerd voelt tijdens de uren van de nacht, wanneer de duisternis zijn aanwezigheid bevestigt. Dat betekent niet dat ze van zwarte magie houdt! Het betekent gewoon dat ze beter is in het waarnemen van wat verborgen is. De druĆÆde Scorpion houdt vooral van luisteren naar de verhalen van anderen en hij heeft het vermogen om zijn emoties te beheersen en te beheersen. Erkend om zijn schoonheid en het vertrouwen dat hij wekt, is hij een geweldige vriend.

Boogschutter: bliksemheks

De heksen geboren in het teken van de Boogschutter zijn de kinderen van de god van de donder. Ze zijn geschikt om zeer dikke energiestromen te sturen en ze te concentreren op alles wat ze willen. Ze delen een beetje dezelfde macht als de Tweelingen, maar tonen iets meer wijsheid en juistheid in hun magie.
Optimisten zeggen ze dat waar de donder toeslaat alles mogelijk is.

Steenbok: landheks

De Steenbok is een teken van de aarde dat het beeld is van de toewijding op lange termijn. Hij gebruikt graag zijn magie voor zijn werk, zijn persoonlijke verbetering en om potentieel geld te verdienen. De Steenbok wordt beschouwd als een aardheks, omdat hij magie gebruikt om zijn potentieel te vergroten en de dingen om hem heen te verbeteren. Hij is erg aards, maar dat belet hem niet om de beoefening van magie heel serieus te nemen. De heks van Capricorn is ook een krachtige genezer die vaak wordt teruggevonden in functies van vroedvrouw of andere beroepen die discipline, zelfbeheersing en het vermogen om mensen te beheren in situaties waarin ze zich bezighouden. crisis. Het past bij de krachten van de Steenbok en zijn liefde voor controle.

Waterman: Sjamaan

Watermannen staan bekend om hun strijd voor zaken die ze belangrijk vinden, waardoor ze duidelijk op een lijn staan met de sjamanen.
Een sjamaan gebruikt een gewijzigde staat van bewustzijn om te communiceren met het geestenrijk en een Waterman houdt van niets minder dan een goed intellectueel, spiritueel gesprek. Waterman overtreedt de regels en rebelleert tegen onrecht en gebruikt zijn magie om de wereld weer orde te krijgen.

Vissen: heks van de fantasie

Heksen geboren in het teken van de Vissen kunnen zich gemakkelijk mengen in de feeƫnwereld en het fysieke plan overstijgen.
Deze schattige heksen kunnen makkelijk feeƫn uitnodigen in hun leven. Zo creƫren ze een serieuze en vruchtbare verbinding met de natuurgeesten. Van alle soorten heksen is de verbeelding degene die in deze wereld leeft, maar zeker van een ander is. Geen enkele persoon in de Vissen voelt zich 100% in overeenstemming met de materiƫle wereld. Ze weet diep van binnen dat de waarheid niet van deze wereld is.
Zo probeert ze al van jongs af aan de plek te visualiseren en te lokaliseren waar ze echt in past. Het is niet voor niets dat dit teken een lieve dromer is!

Bron : Gaia mae tera 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final