Raaf


Raaf is een magisch krachtdier dat magie en vernieuwing in je leven zal brengen. Deze vogel is verbonden met het mythische en het mysterie. Wanneer ze in ons leven verschijnen, laten ze ons vaak tekenen en signalen zien die erop wijzen dat er verandering op komst is. Raven heeft macht in de loop van de tijd en kan deze ombuigen om dingen te laten gebeuren. Kijk uit naar de Raaf die via synchroniciteit met je praat. Het kan zijn dat u betekenisvolle toevalligheden opmerkt en merkt dat u keer op keer wordt teruggetrokken naar dezelfde dingen. Dit is Raven die je aandacht probeert te trekken en je wil laten zien dat er een nieuw pad voor je opengaat.

Raven gaat over wedergeboorte en vernieuwing, dus waarschijnlijk zit je momenteel midden in verandering of heb je erover nagedacht om te willen veranderen. Deze vogel heeft ook een zeer genezende kwaliteit. Tijdens periodes van verandering wijzen we vaak dingen af ​​die niet langer voor ons werken. Het loslaten van mensen, plaatsen en dingen die niet voor ons werken, kan pijnlijk zijn. Met Raven aan je zijde kun je dit doen vanuit een plek van onvoorwaardelijke liefde. Eventuele negatieve emoties kunnen nu naar de oppervlakte worden gebracht en genezen.

Raaf zal helpen licht in de duisternis te werpen en je de dingen laten zien die genezen moeten worden. Dit is een geweldige tijd van wedergeboorte, en met Raven aan je zijde zul je door deze transitie worden geholpen.


Kunst van Jody Bergsma.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final