𝑆𝐴𝑀𝐸𝑁 𝑆𝑇𝐸𝑅𝐾𝐸𝑅 𝐷𝐴𝑁 𝐴𝐿𝐿𝐸𝐸𝑁


𝑆𝐴𝑀𝐸𝑁 𝑆𝑇𝐸𝑅𝐾𝐸𝑅 𝐷𝐴𝑁 𝐴𝐿𝐿𝐸𝐸𝑁

Je voelt je soms verloren in een wereld, die je niet kunt veranderen voor jouw gevoel. Alsof je vastzit in bepaalde patronen, die je niet op weg helpen in jouw proces, maar je juist tegenhouden te Zijn wie je werkelijk bent. Je kunt alleen jezelf veranderen. Je kunt de wereld niet veranderen. Wanneer je jezelf uit de patronen haalt waar je in vast lijkt te zitten, dan verandert de omgeving met je mee. Je brengt als het ware een energie op gang, die jouw omgeving meeneemt in jouw proces.

Het is een kwestie van mindset. Hoe meer Liefde je voelt, Liefde voor jezelf en anderen, hoe meer deze energie zich verbindt met jouw omgeving. Je straalt uit dat je veranderd bent, dat jouw kracht en energie bestaan uit Liefde. Dit innerlijke Licht is zo belangrijk voor jouw eigen proces! Dat gevoel van vastzitten, doorbreek je dus door Liefde als leidraad te nemen. Want, als je liever bent voor jezelf, hebben lagere energieΓ«n minder vat op je.

Hoe hoger jij in jouw eigen energie zit, hoe meer dit wordt uitgezonden de wereld in. Nee, het verandert niet alle grote vraagstukken in de wereld, maar het draagt wel bij aan de collectieve energie die heerst. Als meer mensen deze mindset creΓ«ren voor zichzelf, zal het energieveld krachtiger worden. Je voelt je dan ook minder verloren, want je bent onderdeel van het geheel. Dit voelt als een warme deken, die om je heen geslagen wordt. Je voelt je geborgen en veilig. Je hebt niet meer het gevoel er alleen voor te staan!

CreΓ«er een omgeving voor jezelf, die Liefde uitstraalt. Anderen zullen dit vanzelf oppikken. Je hoeft ze niet 'wakker' te maken. De energie zal haar werk doen. Laat jouw innerlijk Licht maar schijnen. Je doet al zoveel moois, vergeet dat niet! Naast jou staan vele anderen met dezelfde intenties. Dit zal zorgen voor een evenwicht. Niet alles is met Liefde op te lossen, maar het zal zeker een bijdrage leveren, wanneer we het samen gaan uitstralen. Samen sterker, dan alleen!

Liefs,

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final