Hopi Chief White Eagle


Dit moment waar de mensheid doorheen gaat, kan nu worden gezien als een portaal en als een gat. De beslissing om in het gat te vallen of door het portaal te gaan, is aan jou. Als ze zich bekeren van het probleem en 24 uur per dag het nieuws consumeren, met weinig energie, de hele tijd nerveus, met pessimisme, zullen ze in het gat vallen.
Maar als je deze gelegenheid aangrijpt om naar jezelf te kijken, over leven en dood na te denken, voor jezelf en anderen te zorgen, zul je het portaal oversteken.

Zorg goed voor je huis, zorg voor je lichaam. Maak verbinding met het middelste lichaam van je spirituele huis. Maak verbinding met de egregor van je spirituele thuis. Lichaam, huis, middenlichaam, geestelijk huis, dit alles is synoniem, dat wil zeggen hetzelfde. Als je voor één zorgt, zorg je voor al het andere.

Verlies de spirituele dimensie van deze crisis niet, heb het aspect van de adelaar, die van bovenaf het geheel ziet, breder ziet. Er is een sociale vraag in deze crisis, maar er is ook een spirituele vraag. De twee gaan hand in hand. Zonder de sociale dimensie vervallen we in fanatisme. Maar zonder de spirituele dimensie vervallen we in pessimisme en zinloosheid.
Je was bereid om door deze crisis heen te gaan. Pak je gereedschapskist en gebruik al het gereedschap dat je tot je beschikking hebt. Leer meer over verzet bij inheemse en Afrikaanse volkeren: we zijn altijd al uitgeroeid en worden nog steeds uitgeroeid. Maar we zijn nog steeds niet gestopt met zingen, dansen, vuur maken en plezier maken. Voel je niet schuldig dat je gelukkig bent in deze moeilijke tijd. Je helpt helemaal niet door verdrietig en zonder energie te zijn. Het helpt als er nu goede dingen uit het Universum komen. Het is door vreugde dat men weerstand biedt.

Ook als de storm voorbij is, zul je erg belangrijk zijn bij de wederopbouw van deze nieuwe wereld. Je moet goed en sterk zijn. En daarvoor is er geen andere manier dan een mooie, gelukkige en heldere vibratie te behouden. Dit heeft niets met vervreemding te maken. Dit is een weerstandsstrategie.
In het sjamanisme is er een overgangsritueel dat de zoektocht naar visie wordt genoemd. Je brengt een paar dagen alleen door in het bos, zonder water, zonder voedsel, zonder bescherming. Wanneer je door dit portaal gaat, krijg je een nieuwe visie op de wereld, omdat je je angsten, je moeilijkheden onder ogen hebt gezien ... Dit is wat er van je wordt gevraagd.

Laat ze profiteren van deze tijd om hun visie op zoek naar rituelen uit te voeren. Welke wereld wil je voor jezelf bouwen? Voor nu is dit wat je kunt doen: sereniteit in de storm.
Kalmeer en bid. Elke dag. Stel een routine op om het heilige elke dag te ontmoeten. Er komen goede dingen uit, wat jij nu uitstraalt is het belangrijkste. En zing, dans, verzet je door kunst, vreugde, geloof en liefde."

Hopi Chief White Eagle

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final