ABC van de zielen


INSTRUCTIES VOOR DIE NIET BEGREPEN HEBBEN WAAR ZE NAAR DE GEBOORTE GAAN

1. je krijgt 7 verschillende lichamen en een slaperig bewustzijn - je zult ze constant wakker moeten maken, ontwikkelen en verfijnen. Accepteer rustig dat je tegelijkertijd in verschillende dimensies zult zijn en de hele wereld in je zal zitten.

2 Je zult moeten studeren in een school genaamd Leven op de planeet Aarde. Elk persoon en elk evenement is uw universele leraar.

3. Er zijn geen fouten, alleen lessen. Schaken is een integraal onderdeel van het succes. Er zijn geen slachtoffers, alleen studenten en leraren.

4. De les zal in verschillende vormen herhaald worden tot ze perfect is geassimileerd. Als je de makkelijke lessen niet leert, worden ze moeilijker; als je er bent, ga je door naar de volgende les.

5. De externe problemen zijn een exacte weerspiegeling van uw innerlijke staat. Als je je innerlijke wereld verandert, zal de buitenwereld ook voor jou veranderen.

6. 6. Pijn is de manier die het universum gebruikt om je aandacht te trekken - er is iets mis.

7. De wereld is divers. jezelf niet accepteren en degenen om je heen accepteren "zoals ze zijn" is de oorzaak van de negatieve emoties die het lichaam vernietigen.

Acht. Je zult weten dat de les geleerd wordt wanneer je gedrag en houding tegenover alles verandert. Wijsheid wordt verkregen door de praktijk. Een beetje van iets is beter dan veel niets.

9. Er is geen betere plek dan hier. Er is geen betere plek dan hier. Als je "daar" "hier" wordt, krijg je een andere "daar", die je weer beter zal lijken dan "hier". Geniet van wat je nu hebt.

10. De anderen zijn slechts een reflectie van jou. Je kunt niet liefhebben of haten wat er in anderen zit als het niet je eigen kwaliteiten weerspiegelt.

11. Het leven beheerst het kader en jij schildert het schilderij. Als je niet de verantwoordelijkheid neemt om het schilderij te schilderen, doen anderen dat voor je.

Twaalf. Alle antwoorden zitten in jou. Je weet meer dan in de boeken staat. En het enige wat je hoeft te doen is naar jezelf kijken, naar elkaar luisteren en elkaar vertrouwen.

13. Zoek je doel, haal er het beste van en geef je volledig aan hem. Dat kan je hele leven veranderen. Leer constant iets nieuws en wees niet bang om opnieuw te beginnen.

Veertien. Je hebt meer kans om hem te vergeten.

15. U kunt zich deze instructie altijd herinneren als u dat wenst.

• ABC van de zielen
• Mijn ziel door Kim chi

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final