Hoger zelfbewustzijn


Hoger zelfbewustzijn!!

Deel alstublieft uw ervaringen met Dragons.
Gezegend zijn zij die draken kunnen zien!!
❤️
De draken komen dichterbij om de mensheid te helpen met de diepe genezing die we wensen. Het zijn de wezens van Onvoorwaardelijke Liefde, die Gaia en iedereen die op haar leeft willen helpen door de Vibratie hoger te tillen.
Dus zijn ze vriendelijk gekomen om de donkere dichtheid op deze planeet te verdoven met hun transmutatievuur. šŸ”„
Guardian Dragons zijn elementaire bewakers van mensen. De mens die Dragon-initiatieven heeft doorstaan, of dat nu in dit leven is of in vorige levens, kan een Beschermdraak worden verleend die in zijn energieveld blijft als beschermer, gids en bron van oneindige wijsheid en licht.

Niet alle mensen hebben Guardian Dragons, maar degenen die zich aangetrokken voelen om meer te weten te komen over draken en met draken te werken, hebben waarschijnlijk hun eigen persoonlijke beschermdraak toegewezen gekregen en degenen die hoger in het niveau van drakeninitiatieven hebben uitgevoerd, hebben misschien meer dan Ć©Ć©n Guardian Dragon.

De Guardian Dragons beginnen nu hun communicatie met mensen te verbeteren om te helpen bij de verschuivingen die op dit moment op Aarde plaatsvinden. De zielen die klaar zijn om een diepe verbinding met hun Beschermdraak tot stand te brengen, zullen nu klaar zijn om van hen genezende wijsheid en licht te ontvangen, evenals wijsheid.

Hoeveel van ons collectief zijn op de hoogte van draken. Maakt verbinding met draken. Geef alsjeblieft commentaar.
⭐️ Telos Boek 2. Aurelia ⭐️
Aurelia - Hoe kwam het dat draken deze planeet moesten verlaten? Wat is er echt gebeurd?

Antharus - Als draken beheersen we het elementaire rijk volledig. Dit betekent dat we ons zowel thuis voelen in de lucht, op het land, onder water als in vuur.

Als je zou terugkijken op de geschiedenis van de aarde, zou je zien dat bijna elke cultuur verschillende verwijzingen naar draken maakt, althans in verhalen en mythologie. Ik wil hier bescheiden blijven, maar ik moet de feiten vermelden.
De schoonheid, kracht en majesteit van draken waren zo groot dat veel mensen, die waren afgedwaald van hun verbinding met Liefde en Goddelijke Bron, jaloers werden op onze krachten en besloten ons onder de heerschappij van hun arrogante geest te brengen. Velen dachten dat ze ons op elke gewenste manier konden bezitten, controleren en gebruiken.

Er waren in die tijd maar weinig mensen op aarde die de intelligentie, het mededogen, de kracht en de schoonheid van draken konden evenaren, misschien alleen de mooie en zachtaardige Eenhoorn.

Draken zijn grote liefhebbers van vrijheid, omdat ze zelfs toen al een hoog niveau van spiritueel meesterschap hebben bereikt. We zouden onszelf op geen enkele manier toestaan ons te onderwerpen aan slavernij door de wil van primitieve mensen. Ja, ik zeg primitief, want dit is wat het voor ons was.

Omdat draken de elementen beheersten, geloofde men dat we een bepaald soort magie bezaten die op anderen kon worden overgedragen. Bijna van de ene op de andere dag werden mensen en draken advertenties, na honderdduizenden jaren van wederzijdse liefde en samenwerking.

Natuurlijk waren het niet alle mensen, en jullie, mijn geliefden, hebben met al je macht geprobeerd om draken te beschermen. Jij was een van degenen die in het geheim velen van ons van voedsel, onderdak en onderdak hebben geboden. (Draken waren vegetarisch, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht in de mythologie.)

In ruil voor een toevluchtsoord boden de draken bescherming en beleefdheid aan hun weldoeners en metgezellen. Vanwege je invloedrijke positie in die tijd, heb je er alles aan gedaan om het bloedbad en de slavernij van draken te stoppen, maar je was niet in staat om de onwetendheid van de mensen uit te wissen of hun vrije wil te verstoren. Ik herinner me hoeveel verdriet dit je destijds en lang daarna bezorgde.

Op een gegeven moment besloten mensen dat de magie van de draken uit ons bloed moest komen, omdat we zo'n grote kracht en een lange levensduur hadden. Toen begon de jacht op ons bloed. Reclames werden nu echte vijanden toen de mensheid elke draak die ze konden vinden, had gedood.

Veel draken kwamen om, terwijl anderen een toevluchtsoord zochten waar ze konden, meestal in zeer afgelegen gebieden van de wereld. Deze poging om ons te verbergen voor onze moordenaars droeg bij aan ons imago als solitaire wezens, in plaats van aan de sociale wezens die we ooit waren.

De extreme temperaturen in onze nieuwe huizen hebben de kleur van onze huid en het uiterlijk veranderd. Uiteindelijk werden de overlevende draken door de galactische spirituele hiƫrarchie van die tijd uitgenodigd om naar de Pleiaden te worden getransporteerd. Toen koos ik ervoor om de aarde te verlaten op zoek naar een huis van een vriend. Veel andere draken kozen ervoor om naar de Pleiaden te gaan, terwijl anderen naar andere gastplaneten gingen.

(uit Telos Boek 2 van Aurelia)
Bronbewustzijn..
Mike Harrigan.

Ik ben.
Je bent.
We zijn.
Eenheid.
Universeel bewustzijn..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final